Obavijesti

Sport

Komentari 34

Striptizakis na Poljudu: Grk se skinuo pred Mirtom Šurjak...

Striptizakis na Poljudu: Grk se skinuo pred Mirtom Šurjak...

Gledao sam Hajduk, rezultati nisu briljantni, ali nismo imali sreće. Nikad ne uzimam broj preko 20 jer sam to jednom napravio pa sam se ozlijedio, rekao je Diamantakos, iduće sezone Hajdukov broj 14

VIDEO

Znam puno o povijesti Hajduka, to je jedan veliki povijesni klub, to svi znaju, za početak je rekao novi Hajdukov napadač Dimitris Diamantakos.

- Jako sam sretan što su mi ovdje dali priliku igrati u Europi, dat ću sve od sebe kako bismo postigli naše ciljeve - rekao je.

Diamantakos je zabio 19 golova u 52 ligaške utakmice u St. Pauliju, a sportski direktor Ivan Kepčija naglasio je:

- Danas nam je zadovoljstvo predstaviti našeg novog igrača s kojim se veselimo započeti novu sezonu, on se priključuje sutra u treninzima, ali naravno neće odmah imati pravo igranja. On nam je bio prva želja ove zime i od tad smo vodili razgovore s njim. U početku se nismo uspjeli dogovoriti, ali drago nam je da sad kao naša prva želja dolazi u klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Diamantakos je odabrao broj 14, dres mu je uručila Mirta Šurjak, a odmah ga je i natjerala da ga stavi na sebe, za žensku publiku... Grk ima i razlog zašto je odabrao broj 14:

- Nije ništa posebno, nikad ne uzimam broj preko 20 jer sam to jednom napravio pa sam se ozlijedio, to mi je loša sreća. Znam da od mene očekuju puno golova, ja ću dati sve od sebe i nadam se da ću ih zabiti.

Diamantakos se trenera Tudora sjeća kao igrača, a popratio ga je i kao trenera:

- Za početak znam da je bio izvrstan igrač, ali znam ga i kao trenera, znam da je radio dobar posao, razgovarao sam s njim na telefon kao i s direktorom Kepčijom i oni su mi pokazali da me zaista žele i to je velik razlog zašto sam ovdje došao.

Grk se dotakao i Torcide:

- Znam da su ovdje najjači navijači u Hrvatskoj i to je fantastično za nas igrače jer nam daju više energije. S njima se ne bojiš ničega. Gledao sam Hajduk zadnjih tjedana, rezultati nisu bili briljantni, ali nismo imali sreće i bila je pokoja ozljeda. Mislim da ću im donijeti sreću.

Sve možete pogledati na videozapisu:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu