Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pep: Izvadio sam Haalanda da ne sruši Messija u FA kupu...

Pep: Izvadio sam Haalanda da ne sruši Messija u FA kupu...

Otkako se pojavio u nogometnom svijetu, dokazao je kakva je mašina za golove, a u posljednje dvije utakmice utrpao je čak osam golova. Nakon pet golova Leipzigu, hat-trick je zabio Burnleyju

VIDEO

Gotovo 15 godina svjedočili smo čudesnoj eri Lea Messija i Cristiana Ronalda. Osvajali su trofeje, igrali jedan protiv drugoga najveće utakmice i tjerali se do krajnjih granica. Koliko god se teško pomiriti s tim, ova dvojica velikana polako odlaze s velike scene, a svjetla reflektora zauzimaju neki novi klinci. Prvenstveno, Kylian Mbappé i Erling Braut Haaland, dvojac koji bi trebao grmjeti i dominirati nogometnom scenom sljedećih desetak godina.

Otkako se pojavio u nogometnom svijetu, dokazao je kakva je mašina za golove, a u posljednje dvije utakmice utrpao je čak osam golova! Prva petica stigla je u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Leipziga (7-1), a u subotu je Manchester City sa 6-0 pregazio Burnley i plasirao se u polufinale FA Kupa.

FA Cup - Quarter-Final - Manchester City v Burnley

Norveški stroj za golove zabio je hat-trick, a Pep Guardiola opet ga je izvadio u drugom poluvremenu. Isto je napravio protiv Leipziga i uništio Haalandu priliku da postane igrač s najviše golova na jednoj utakmici. S pet golova izjednačio se s Messijem, a Guardiolin potez mnogi su shvatili kao pokušaj da zaustavi Norvežanina da izbije na vrh ispred Argentinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pep opet izvadio Haalanda

Takve tvrdnje očito su izbacile iz takta španjolskog trenera koji je na presici sarkastično ispalio:

- Haaland je zabio osam golova u četiri dana, to je nevjerojatno. Ja sam u Barceloni igrao 11 godina i zabio sam 11 golova. Izveo sam ga iz igre nakon zabijena tri gola da ne bi srušio rekord Lionela Messija u FA Cupu - kazao je osebujni Guardiola.

FA Cup - Quarter-Final - Manchester City v Burnley

Prije nekoliko dana, nakon pobjede protiv Leipziga, imao je bizarnu presicu na kojoj je sebe prozvao luzerom jer glumica Julia Roberts nije posjetila njegov klub kad je bila u Manchesteru.

FA Cup - Quarter-Final - Manchester City v Burnley

- Ja sam luzer, što god se dogodilo. Reći ću vam tajnu. Ako pobijedimo u ovoj Ligi prvaka, ma i ako uzmemo tri Lige prvaka zaredom, bit ću opet luzer. Imam tri idola u životu, Michaela JordanaTigera Woodsa i Juliju Roberts. Julia Roberts je ne tako davno, prije četiri-pet godina, ne dok je Alex Ferguson osvajao titule kao na traci, nego relativno nedavno bila u Manchesteru. Bio je to period kad smo bili bolji od njih. No Julia je posjetila United, a nije došla vidjeti nas. Čak i ako osvojim, čak i ako osvojimo Ligu prvaka, ne možemo to usporediti s time da nas Julia Roberts nije posjetila. Čak i ako pobijedimo, to je neusporedivo s razočaranjem koje sam tad doživio. Morate to znati - rekao je Guardiola na bizarnoj press konferenciji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje