Obavijesti

Sport

Komentari 15

Gullitov sin Maxim je i Cruyffov nećak i ima hrvatsku putovnicu!

Gullitov sin Maxim je i Cruyffov nećak i ima hrvatsku putovnicu!

Protiv Rijeke je u Europskoj ligi debitirao Maxim Gullit (19). Ušao je u zadnjoj minuti i to mu je prvi nastup za prvu momčad AZ Alkmaara. Dolazi iz poznate nogometne obitelji, a očuh mu je opaki Badr Hari

VIDEO

Televisa presenta. Ta toliko poznata uvodna špica svake iole vrijedne meksičke telenovele neizostavan je dio folklora. E, pa onda tako može početi i ova priča, svakako ima elemenata za takvo što.

Protiv Rijeke je u četvrtak u Europskoj ligi debitirao mladi Maxim Gullit (19). Ušao je u zadnjoj minuti i to mu je prvi nastup za prvu momčad AZ Alkmaara.

Pogledajte video: Trening nogometaša Rijeke

Pokretanje videa...

Rijeka uoči AZ-a 01:42

Jasno, prezime zvuči poznato. Da, mali je Ruudov (58) sin. Gullit je briljantno igrao za Milan krajem osamdesetih i početkom devedesetih, bio je i u Chelseaju. Gullit je bio veliki romantik na terenu, ali i izvan njega. Ženio se triput, a ima i šestero djece. Jedno od njih je i spomenuti Max, očev ponos.

- Ponosan sam, moj mali je debitirao za AZ - kazao je Ruud na Instagram priči preplavljen emocijama. Nastup svog sina protiv Rijeke pratio je na laptopu.

Gullit je Maxa dobio u braku s Estelle Cruyff (42), nizozemskom glumicom, voditeljicom, modelom i dizajnericom. Da, Estelle ima veze s 'onim' Cruyffom. Pokojni Johan Cruyff bio joj je stric. 

I kad pomislite da Maxim ne može imati bolju genetiku i uvjete za razvoj jednog mladog nogometaša, saznate da ima i hrvatsku putovnicu. Kako sad to? Dobio ju je preko bake, Jadranke Lokas, Šibenčanke koja se zaljubila u nizozemskog turista imena Henny (75). Dotični je Johanov brat, Estellin otac i Maximov djed.

- Ja vam tad nisam ni znala da je moj bivši suprug brat tako slavnog nogometaša - kazala je prije nekoliko godina Lokas za Večernji list.

Tko zna, možda Maximu nekad i zatreba hrvatska putovnica. Zasad se ustalio u nizozemskoj U-19 reprezentaciji, ima sedam nastupa, a standardan je i u mladoj momčadi AZ-a, koja se natječe u drugom razredu nizozemskog nogometa. Prema Transfermarktu vrijedi 300.000 eura.

Brak Estelle i Ruuda Gullita raspao se 2013. Par je bio u braku 13 godina, a propao je zbog brojnih afera. Estelle je Ruuda optužila za brojne prijevare, na kraju je i ona završila s planetarno poznatim boksačem Badrom Harijem (35). 

- Njegovu prvu aferu otkrila sam dok se još nismo vjenčali, a nakon svih tih njegovih afera, koje je stalno negirao, Ruud mora znati da me Badr nije njemu ukrao, nego me on Hariju predao - kazala je Estelle za VL pa dodala:

- Kad sam mu rekla da ga napuštam, bio je jako ljutit i konfuzan jer takvo što nije očekivao, no tako vam je to kada ste previše zaokupljeni sami sa sobom. Doduše, on je sjajan otac, no to nije dovoljno da se i sačuva brak.

Estelle je Harija upoznala tijekom jednog intervjua. Odmah se Nizozemac marokanskih korijena zaljubio u nju, odbacio je i karijeru u profesionalnom boksu, u koji su ga toliko mamili. Trebao se preseliti zbog toga u SAD, ali sve je odbacio te se vratio u Nizozemsku zbog Estelle.

Ipak, veza se raspala nakon samo nekoliko mjeseci. Toliko medijske pompe, Harijevo petomjesečno robijanje nakon premlaćivanja jednog bogatog Nizozemca... Sve to nije se svidjelo Estelle.

Kao što rekosmo, Televisa presenta...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet