Obavijesti

Sport

Komentari 23

Gustafsson: Veza nam je slaba točka? Nemojmo još suditi...

Gustafsson: Veza nam je slaba točka? Nemojmo još suditi...

Hajduk je klub s velikim ciljevima, naravno, putem ćemo i izgubiti jer nije realno očekivati nijedan poraz. Znam koliko navijačima znači Hajduk, ali i dalje sam iznenađen koliko je velika ta ljubav, rekao je Gustafsson uoči Lokomotive

VIDEO

Veselim se sutrašnjoj utakmici protiv Lokomotive, imamo dobru, kompetitivnu momčad i spremni smo za početak sezone, najavio je Jens Gustafsson uoči svog službenog debija na klupi Hajduka u subotu u Kranjčevićevoj (18:55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajduk u Sloveniji VIDEO

Nakon poraza od Zrinjskog 1-3 na premijeri novog poljudskog travnjaka Šveđanin je otvoreno poručio kako momčad još nije spremna, što se to promijenilo u nekoliko dana?

- Odradili smo nekoliko jako dobrih treninga, službene utakmice nešto su drugo i vidjet ćemo kako će igrači reagirati kada su u pitanju bodovi.

Sezona počinje, a Hajduk još uvijek rješava "problemčiće", kao što je vezni red.

- Nije pitanje za mene hoće li nam se tko još pridružiti, već za sportskog direktora. Da, trebali bismo zbog rotacije još nekoga, prijelazni rok i dalje traje, ali ja sam zadovoljan s ovom momčadi. Nije još vrijeme da ocjenjujemo slabe točke, vidjet ćemo sutra gdje smo - rekao je Gustafsson koji će se morati nositi s najvećim pritiskom u trenerskoj karijeri.

Split: Prijateljska nogometna utakmica, HNK Hajduk - HŠK Zrinjski Mostar

- Hajduk je klub s velikim ciljevima i mi moramo svaku utakmicu ići na pobjedu. Želim takav pritisak, nijedan drugi. Naravno, putem ćemo i izgubiti jer nije realno očekivati nijedan poraz. Znam koliko navijačima znači Hajduk, ali i dalje sam iznenađen koliko je velika ta ljubav.

Tko će krenuti protiv Lokomotive?

- To ću prvo reći igračima. Mogu reći samo da nema Kačaniklića, neće ga biti još neko vrijeme. Ljubičić i Eduok? Ne mogu reći koliko su blizu prve momčadi. Eduok se vratio nakon ozljede i treba mu još treninga, ali mislim da je većina igrača u borbi za prvih 11.

U trenerovom društvu bio je i kapetan Lovre Kalinić.

- Uvijek je lijepo biti doma, među svojima, veseli me što sam opet dio Hajduka. Doveli smo nekoliko igrača, nadamo se još boljem rezultatima i pozitivnoj atmosferi. Nisam nikada najavljivao lude stvari, poštujem navijače i njihovu želju da budemo prvaci, ali nismo sami, već protivnika na drugoj strani. 

Hajduk i Varaždin susreli se u 24. kolu Prve HNL

Lokomotiva?

- Ni mi ne znamo još u potpunosti kako će sve to izgledati, prijateljske nisu isto kao i prvenstvene utakmice. Lokomotiva je dovela nekoliko igrača i izgledat će drugačije nego prošle sezone kada su izborili ostanak.

Kako će izgledati novi Hajduk?

- Neki su došli zimus kada je bila teška situacija i Europa bila daleko. Sad je nova energija, sve je pozitivno i nadam se da ćemo opravdati to na terenu. Nisam prošao pripreme s ekipom, pa ne mogu govoriti o momčadi, trebat će vremena da se stabiliziramo, a naši navijači neće nam biti uteg, već radost.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani