Obavijesti

Sport

Komentari 5

Gužva na vrhu: Napoliju samo bod kod Sassuola, trica Milana

Gužva na vrhu: Napoliju samo bod kod Sassuola, trica Milana

Napoli sada ima 36 bodova, samo jedan više od drugog Milana, a dva više od trećeg Intera koji je ranije u srijedu mirno kao domaćin svladao Speziju 2-0

VIDEO

Vodeći sastav talijanskog nogometnog prvenstva Napoli u susretu je 15. kola na gostovanju kod Sassuola odigrao 2-2 (0-0) iako je vodio sa 2-0.

Napoli je poveo 2-0 gogocima Fabiana Ruiza u 51. i Mertensa u 59. minuti te se činilo kako je osigurao tri boda, no u 71. minuti Scamacca je atraktivnim potezom prepolovio zaostatak Sassuola da bi kapetan Ferrari glavom u 89. minuti poravnao na 2-2. Domaći sastav je čak u sudačkoj nadoknadi preko Defrela stigao i do trećeg gola, no nakon intervencije VAR-a taj gol je poništen zbog prethodnog prekršaja na Rrahmaniju.

Pokretanje videa...

01:08

Kiks Napolija iskoristio je drugi Milan uvjerljivom 3-0 (2-0) gostujućom pobjedom protiv Genoe, koju vodi njegvo bivši napadač Andrij Ševčenko. Put ka pobjedi Milana utro je Ibrahimović sjajnim slobodnim udarcem sa 25 meara u 10. minuti, a nastavio je Messias golovima u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena i 61. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Napoli sada ima 36 bodova, samo jedan više od drugog Milana, a dva više od trećeg Intera koji je ranije u srijedu mirno kao domaćin svladao Speziju sa 2-0 (1-0).

Sassuolo, koji je u nedjelju pobijedio Milan u Milanu, sada ima 19. bodova i nalazi se na 11. mjestu, dok je Genoa, za koju je Milan Badelj igrao do 62. minute, u zoni ispadanja, 18. sa 10 bodova.

Inter je protiv Spezije do prednosti stigao u 36. minuti preciznim udarcem Gagliardinija nakon proigravanja Lautara Martineza, a konačni rezultat postavio je upravo Lautaro iz kaznenog udarca u 58. minuti nakon igranja rukom jednog od gostujućih igrača. Ivan Perišić je igrao čitav susret za Inter, Marcelo Brozović je igrao do 87. minute za "plavo-crne", dok je Martin Erlić odigrao čitavu utakmicu za Speziju. Spezia je 17. sa 11 bodova.

Bologna je na svom terenu bila uspješnija od Rome sa 1-0 (1-0), a strijelac gola vrijednog tri boda bio je Svanberg preciznim udarcem s više od 20 metara u 35. minuti.

Osma Bologna sada ima 24 boda, kao i šesta Fiorentina te sedmi Juventus, dok peta Roma ima samo bod više.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...