Obavijesti

Sport

Komentari 5

Gvardiol je bio siguran, mirniji je nakon potpisa za Leipzig, a Gavrin povratak je pun pogodak

Gvardiol je bio siguran, mirniji je nakon potpisa za Leipzig, a Gavrin povratak je pun pogodak

Mario Gavranović zabio je peti gol ove sezone. Načeo je Estonce, a onda je i sjajno reagirao kod drugoga gola, odlično je primio loptu i asistirao je kapetanu Ademiju. Joško Gvardiol bio je jako dobar u obrani

VIDEO

Jole, bravo, Jole, nekoliko su puta na utakmici ponovili igrači Dinama. Jole je, Joško Gvardiol, igrač koji je ovoga tjedna dovršio transfer u Leipzig i vratio se u Dinamo. U Maksimiru će biti najmanje do zime, a "modri" će za svaki njegov nastup barem do poluvremena inkasirati 70.000 eura. Naravno, Gvardiol protiv Flore nije igrao zbog novca, već zbog zasluga.

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

U Budimpešti je morao bolje reagirati kod pobjedničkoga gola Ferencvarosa, ali napisali smo tada kako su na centru griješili i nogometni velikani poput Stevena Gerrarda. Dogodi se, sve je to dio nogometnog odrastanja.

Protiv Flore je Joško bio siguran. Bio je mirniji, sad više nema tolikog pritiska oko transfera. Kad se igrala utakmica u Budimpešti bio je negdje između Leeds Uniteda i Leipziga, Premiershipa i Bundeslige, to je ostavilo traga na njemu u toj utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gvardiol će sigurno imati veliku minutažu do kraja prvoga dijela sezone. Pogotovo u utakmicama u skupini Europske lige. On bi vjerojatno trebao biti prvi "pick" za obranu, a za mjesto drugog stopera u najvažnijim utakmicama borit će se Kevin Theophile-Catherine, Dino Perić i novo pojačanje, Danac Rasmus Lauritsen. Josip Šutalo je ipak malo iza njih.

Europa League - Play-off - Dinamo Zagreb v Flora

Za očekivati je da Gvardiol uskoro dobije i poziv u reprezentaciju, naravno, ako nastavi s dobrim partijama. 

Mario Gavranović je nakon povratka u Dinamo odigrao još jednu odličnu utakmicu. Njegovo je bilo prvo poluvrijeme gol, a onda i asistencija Ademiju nakon majstorskog primanja lopte. Gavrin se povratak u Maksimir pokazuje kao odličan potez, pun pogodak. Ovo mu je bio već peti gol ove sezone. Zabio je četiri u HNL-u, sad prvi u Europi. Igra Mario odlično otkako se vratio u svoj voljeni klub. Odradio je odličnih 65 minuta.

Igrač utakmice bio je kapetan Arijan Ademi. On je zabio drugi i treći gol. Odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. Kapetanski je "modre" odveo do skupine Europske lige.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića