Obavijesti

Sport

Komentari 0

Haaland je istovremeno naljutio i razgalio Pepa: Poštujem to!

Haaland je istovremeno naljutio i razgalio Pepa: Poštujem to!
3

Da je Gündogan zabio, sve bi bilo OK. Hat-trick, sjajno, idemo dalje... Ali izvođač je izvođač, kazao je Guardiola nakon što je Haaland prepustio Nijemcu izvođenje penala

VIDEO

Manchester City u subotu je pobijedio Leeds (2-1) i došao na četiri boda prednosti ispred Arsenala četiri kola prije kraja prvenstva. Pep Guardiola mogao je odahnuti nakon posljednjeg sučevog zvižduka, jer rutinsko privođenje utakmice kraju u tren oka se pretvorilo u infarktnu završnicu.

Svoje prste u tome imao je i Erling Haaland. Sjajni Norvežanin, koji je u prošlom kolu oborio rekord Alana Shearera po najviše golova (35) u jednoj sezoni Premiershipa, u 84. minuti prepustio je izvođenje penala Ilkayu Gündoganu, koji je ranije zabio dva gola, te mu dao priliku za prvi hat-trick u seniorskoj karijeri.

Premier League - Manchester City v Leeds United

Međutim, tanka je linija između krasne geste i velike pogreške. Nijemac je promašio udarac s bijele točke, a Rodrigo je u sljedećem napadu zabio za 2-1 Leedsa. 'Građani' su na koncu ipak izdržali do kraja bez primljenog gola, no Guardiola je bio jako ljutit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da je Gündogan zabio, sve bi bilo OK. Hat-trick, sjajno, idemo dalje... Ali izvođač je izvođač. Na 2-0 je to posao, posebno u engleskoj ligi. Nije to situacija u kojoj se smije zaboraviti tko izvodi penale, to se ne smije - kazao je Guardiola pa dodao:

VIDEO Anfield izviždao himnu povodom krunidbe Charlesa III.
VIDEO Anfield izviždao himnu povodom krunidbe Charlesa III.
Zvijezda Bayerna: Haaland je prdnuo kad god bismo mu prišli
Zvijezda Bayerna: Haaland je prdnuo kad god bismo mu prišli

- U Engleskoj utakmica na 2:0 nije gotova. Da je bilo 4:0 i 10 minuta do kraja, onda OK... Htio sam da penal izvede igrač koji to inače radi. To znači Haaland ili Mahrez. Međutim, i ova situacija pokazuje kakva je osoba Erling. Htio je usrećiti suigrača, pokazao je da su mu suigrači jako bitni. Poštujem taj Haalandov potez, ali je ipak on trebao izvesti penal jer je specijalist za to.

Manchester City v Sheffield United - Emirates FA Cup - Semi Final - Wembley Stadium
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića