Hajdučki puk konačno dočekao dobre vijesti. Jedan od najboljih igrača se oporavio od ozljede | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 6

Hajdučki puk konačno dočekao dobre vijesti. Jedan od najboljih igrača se oporavio od ozljede

Hajdučki puk konačno dočekao dobre vijesti. Jedan od najboljih igrača se oporavio od ozljede

Ovih šest mjeseci je prošlo dosta brzo. Bilo je zanimljivo, izazovno i sav taj povratak, opet osjetiti tu energiju suigrača. Veselim se svakom novom tjednu, rekao je Dario Melnjak

VIDEO

Dok hajdučki puk čeka da što prije završi ova sezona, u moru negativnih vijesti s Poljuda konačno je došla i jedna zbog koje će se navijačima barem nakratko vratiti osmijeh na lice.

Pokretanje videa...

Istra - Hajduk 1-1 (sažetak) 01:37

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Dario Melnjak (31) jedan je od najbitnijih igrača Hajduka u posljednje tri godine, ali klub nije mogao računati na njega u ključnom dijelu sezone. Meljo je u listopadu prošle godine ozlijedio prednji križni ligament pa je potonuće svojih suigrača u drugom dijelu sezone gledao s tribina. Za to vrijeme je išao na terapije i naporno trenirao kako bi bio spreman za sljedeću sezonu, ali na iznenađenje svih, Melnjak bi mogao zaigrati do kraja tekuće sezone!

Vratio se treninzima prve momčadi i konačno radi pod punim opterećenjem. To znači kako bi mogao dobiti koju minutu u domaćem susretu protiv Gorice ili pak u posljednjem kolu protiv Lokomotive. 

- Ovih šest mjeseci je prošlo dosta brzo. Bilo je zanimljivo, izazovno i sav taj povratak, opet osjetiti tu energiju suigrača. Veselim se svakom novom tjednu. Moj osjećaj na terenu je stvarno super, najbitnije je da sve ide kako treba. U procesu rehabilitacije su mi jako dobro došli savjeti Marka Roga, Filipa Krovinovića i Lovre Kalinića - rekao je Melnjak za Hajduk Digital TV.

Split: Emir Sahiti slavi pogodak

Za Hajduk je u 93 utakmice zabio 13 golova i 11 asistencija, a klubu je svojim golovima donio čak dva trofeja. Zabio je Rijeci dva gola u finalu Kupa 2022. godine (3-1) pa potom i jedan Šibeniku prije godinu dana (2-0). Kronično je falio Splićanima, što zbog svoje borbenosti i karaktera, ali i sjajnih ofenzivnih sklonosti zbog kojih je uvijek bio izrazito opasan u napadu.

Hajduk osvojio 32. izdanje Hrvatskog nogometnog kupa

Sjajno se razumije s Livajom i njegovi ulasci iz drugog plana uvijek su predstavljali veliku opasnost za protivnike. I upravo zbog svega toga, njegov povratak bit će veliko pojačanje za Hajduk u sljedećoj sezoni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner