LIVE Hajduk - Varaždin 2-0; 30. kolo HNL-a; Hajduk pobijedio Varaždin | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 356

Sjajni Hajduk srušio Varaždince uz dva velemajstorska gola...

Sjajni Hajduk srušio Varaždince uz dva velemajstorska gola...
4

Hajduk je u 30. kolu HNL-a pobijedio Varaždin 2-0 golovima Benrahoua i Sahitija. Splićani su dominirali cijeli susret, a samo zahvaljujući sjajnim obranama golmana Zelenike Varaždinci nisu primili više komada

 U susretu 30. kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu pobijedio Varaždin sa 2-0 smanjivši zaostatak za vodećim Dinamom na 10 bodova. Pobjedu Hajduku donijeli su Yassine Benrahou (25) i Emir Sahiti (65).

Pokretanje videa...

Navijači Hajduka nakon ulaska u finale 01:10

Nakon što je Dinamo remizirao u Puli, Hajduk je dobio priliku pobjedom smanjiti zaostatak. I uspio je, međutim, "Modri" i dalje imaju velikih deset bodova plusa.

Fenomenalni golovi za minus deset za Dinamom 

Hajduk je već u drugoj minuti zatresao suparničku mrežu, međutim Melnjakov pogodak je poništen zbog prekršaja Awaziema u napadu. U osmoj minuti zaprijetio je Benrahouu, ali je pucao ravno u Zeleniku. U 11. minuti priliku su imali i gosti, Domjanić je izbio sam pred Lučića, ali je vratar Hajduka obranio njegov udarac.

Split: Utakmica 30. kola SuperSport HNL između Hajduka  i Varaždina

U 25. minuti domaćin je poveo sjajnim golom Benrahoua iz slobodnog udarca sa 18 metara. Francuski napadač marokanskih korijena je sjajno prebacio živi zid i matirao Zeleniku. Korak bliže pobjedi Hajduk je došao u 65. minuti fantastičnim pogotkom Sahitija. Veznjak Hajduka se prvo riješio svog čuvara, a onda vanjskom pogodio same rašlje.

Split: Utakmica 30. kola SuperSport HNL između Hajduka  i Varaždina

U posljednjem susretu ovoga kola u nedjelju će igrati Gorica i Rijeka. U petak je Lokomotiva pobijedila Šibenik sa 1-0, dok je Slaven Belupo slavio protiv Osijeka sa 2-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 30. KOLO 19:10 , Poljud, Split
Hajduk
Benrahou 25', Sahiti 65'
2 : 0
Varaždin
Sortiranje događaja
90+3'

Kraj utakmice na Poljudu. Hajduk je u potpunosti zasluženo slavio protiv Varaždina 2-0, a moglo je biti i više. Bio je ovo najbolji Hajduk pod vodstvom Ivana Leke. Siguran i miran na lopti, a opasan, moćan i konkretan u napadu.

Sjajne golove zabili su Benrahou i Sahiti, a samo zahvaljujući sjajnim reakcijama Zelenike, Varaždinci nisu primili više. 

90'

Još jedna velika prilika za Hajduk. Livaja je povukao loptu u kontru pa je na desnoj strani registrirao Anella koji je utrčavao u prostor. Poslao mu je sjajnu loptu, Amerikanac je pucao iz prve iz voleja, ali preko gola. 

84'

Dvije promjene napravio je Ivan Leko. Ušli su Nikola Kalinić i Elvis Letaj umjesto Darija Melnjaka i Jana Mlakara.

82'

Znakovito, bivši hajdukovci Michele Šego i Tonio Teklić najbolji su igrači Varaždina večeras. Bilo ih je svugdje po terenu, zaprijetili su nekoliko puta, ali nisu uspjeli zabiti Lučiću. 

80'

Pao je ritam utakmice nakon drugog gola Hajduka. Povukli su se Splićani i prepustili loptu gostima koji su pritisnuli, imali dva pokušaja, ali nisu uspjeli matirati danas jako dobrog Lučića. 

Komentari 356