Obavijesti

Sport

Komentari 833

Petković i Kastrati sredili 'bile', 'modri' pobjegli Osijeku na +4!

Petković i Kastrati sredili 'bile', 'modri' pobjegli Osijeku na +4!
7

Dinamo je i treći put ove sezone bio bolji od Hajduka! Aktualni prvak slavio je s 2-0, a glavni akter bio je Bruno Petković. Prvo je zabio iz penala, a onda maestralno asistirao Kastratiju za konačnih 2-0

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Hajduk sa 2-0 pobjegavši drugoplasiranom Osijeku na četiri boda, no "Modri" imaju i utakmicu manje. 

Pokretanje videa...

Boysi navijaju usred Vila-reala 01:14

Golove za pobjedu hrvatskog prvaka zabili su Bruno Petković (21-11m) i Lirim Kastrati (35).

Dinamo je ovom pobjedom načinio veliki korak prema obrani naslova, posebice nakon što je Osijek remizirao protiv Rijeke na Rujevici pa sad ima četiri boda zaostatka, a Dinamo ima i utakmicu manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Modri" su stigli do prednosti u 21. minuti iz jedanaesterca kojeg je sigurno realizirao Petković postigavši svoj deveti gol ove sezone. Kastrati je ubacio loptu u kazneni prostor s desne strane, a Vušković je rukom odnio loptu ispred Petkovića. Sudac Ivan Bebek je odmah pokazao na bijelu točku, a nakon pregleda VAR-a njegova je odluka i potvrđena.

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk

U 35. minuti Dinamo je zabio i drugi gol, a pogodak je postigao Kastrati nakon fantastične Petkovićeve asistencije. Napadač "Modrih" je sjajnom dubinskom loptu kroz obranu Hajduka proigrao Kastratija koji se sjurio prema vratima Lovre Kalinića i zabio za 2-0.

Najbolju priliku u prvom dijelu Hajduk je imao u 44. minuti nakon što je Jurić uposlio Umuta, a ovaj odmah pucao, a Livaković obranio.

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk

Hajduk je u nastavku zaigrao hrabrije, a prvu priliku je u 53. minuti imao Biuk, ali je pucao preko gola. U 70. minuti gosti su mogli i ozbiljnije ugroziti suparnička vrata, ali je Diamantakos bio neprecizan.

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk

Dinamo je u nastavku "stao na loptu" kontrolirajući igru i rezultat. Posljednju priliku na utakmici vidjeli smo u sudačkoj nadoknadi, pucao je Kačaniklić, no Livaković je još jednom bio spreman.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 31. KOLO 20:00 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
Petković 21', Kastrati 35'
2 : 0
Hajduk
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraaaj utakmice! Dinamo je i treći put ove sezone pobijedio Hajduk, ovaj put na krilima majstora Petkovića koji je zabio gol iz penala, a onda asistirao. Dinamo je tako pet kola prije kraja pobjegao Osijeku na plus četiri i došao na korak od naslova

90'

Može li gore po Hajduk? Nakon Mujakića, ozlijedio se sada i Diamantakos. Ušao je u nastavku umjesto Umuta, a što je najgore od svega, tek nedavno se vratio nakon ozljede. 

87'

Pao je ritam u potpunosti. Dinamo je zadovoljan aktualnim rezultatom, a Hajduk nije iskoristio polušanse koje je imao u drugom dijelu. 

79'

Poput rakete lansirao se Joško Gvardiol prema naprijed i iskreirao novu Dinamovu šansu. Na kraju je Ademi ubacio za Oršića koji je glavom tukao iz same blizine, ali preko gola. 

73'

Dvostruka promjena u Dinamu. Kastrati je večeras odigrao sjajno. Zabio je za 2-0 i bio konstantna opasnost za Hajduk na desnoj strani. Zamijenio ga je Atiemwen, a Jakić je ušao umjesto Ivanušeca.

Komentari 833