Obavijesti

Sport

Komentari 102

Hajduk dobio žensku ekipu, na Poljudu će igrati od ove sezone

Hajduk dobio žensku ekipu, na Poljudu će igrati od ove sezone

Razgovarali smo sa Splitom i Marjanom i odlučili se za Marjan. Nadam se da će za tri godine ŽNK Hajduk postati sastavni dio hajdučke obitelji, a do tada ćemo im kao klub pružati logističku podršku, kaže Jakobušić

VIDEO

Hajduk će od ove sezone imati i žensku ekipu, a ugovor o suradnji s ŽNK Marjan potpisali su predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić i predsjednica ŽNK Marjan Matea Bešlić. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk ispao iz konferencijske lige

Pokretanje videa...

Hajduk ispao iz konferencijske lige nakon poraza 4:1 protiv Tobola 01:10

Prva ekipa ŽNK Hajduk s natjecanjem počinje sredinom rujna, a na prednjoj strani dresa i djevojke će nositi glavnog sponzora Hajduka. Na potpisivanju poslovno-tehničke suradnje sudjelovale su igračice Matea Granić, Lucija Mudrinić, Ana Bakalar, Karla Jonjić i Ana Prskalo te prvotimci Hajduka Stipe Biuk i Marin Ljubičić.

- U početku našeg mandata naveli smo osnivanje ženske selekcije kao jedan od ciljeva. Gotovo godinu dana smo skenirali situaciju u ženskom nogometu u Hrvatskoj i Splitu, razgovarali smo sa ŽNK Split i ŽNK Marjan, te nam je drago da smo se danas odlučili na ovu poslovno-tehničku suradnju koja je potpisana na godinu dana plus još potencijalne dvije. Nadam se da će za tri godine ŽNK Hajduk postati sastavni dio hajdučke obitelji, a do tada ćemo im kao klub pružati logističku podršku, dobit će naš visibility i ogroman marketinški potencijal. Oni će nastaviti raditi kao udruga, cilj za ovu sezonu je ulazak u prvu ligu, a sljedeće godine, uz snagu Hajduka i borba za vrh. Bolje rečeno, cilj je sve ono čemu teži Hajduk, a to je borba za naslove u svim selekcijama - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić.

 - Ovo je povijesni trenutak za splitski ženski nogomet, vjerujem i hrvatski, jer naš najveći klub dobiva i svoju žensku ekipu. Držim da će ovo biti putokaz i svima ostalima u Hrvatskoj u kojem smjeru treba krenuti. Do sada je naša suradnja bila, rekla bih, na prijateljskim osnovama, a od sada ćemo biti ravnopravni dio Hajduka. S ponosom ćemo nositi Hajdukov dres, uvjerena sam da kvalitetni rezultati u narednom periodu neće izostati. Hvala predsjedniku Jakobušiću što je u Marjanu prepoznao partnera, koji će i Hajduku dati nešto više - kazala je Matea Bešlić, najmlađa predsjednica nekog nogometnog kluba u Hrvatskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba