'Hajduk je zakidan, suci deset godina sude samo za Dinamo' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 314

'Hajduk je zakidan, suci deset godina sude samo za Dinamo'

'Hajduk je zakidan, suci deset godina sude samo za Dinamo'
1

Ja sam dinamovac i boli me briga za Hajduk, ali kad je nešto istina, onda ne smijemo skrivati glavu. Hajduk je sustavno zakidan, varali su ih, ja to najbolje nam, rekao je Ćiro Blažević

VIDEO

Hajduk je trpio nepravdu jako dugo, skoro 20 godina. Bili su u svemu podređeni. Njihov glavni konkurent je imao deset naslova zaredom. Pa gdje to ima, pita se Ćiro Blažević.

Tema je, naravno, utakmica Hrvatske i Mađarske na Poljudu. U Hajduku traže promjene jer, kako tvrde, sustav ne valja. U HNS-u su obećali promjene, neke su već napravili.

- Hajduk je bio sustavno zakinut, godinama je sve bilo usmjereno protiv njih. Varali smo Hajduk, ja to znam najbolje. Boli me briga za Hajduk, dinamovac sam, ali istina je istina. Bili su u podređenom položaju... Ma svi to znaju, samo nitko neće reći...

Dobro, ali vaša riječ ipak ima težinu, dugo ste u nogometu.

- Što hoćete da kažem? Da su suci godinama svirali za Dinamo, da se niti jedan sudac nije usudio dosuditi bilo što protiv Dinama? Da su kazne prema njima uvijek bile strože nego prema drugima? Zna se tko je bio gazda u HNL-u i što se radilo. Naravno da se pojavio bunt. Ali već sam dosta rekao, nemojte me zajeb... Još će me netko istući.

Vas kao legendu sigurno neće nitko dirnuti.

- Ha, ha... Mogu me povući za ku... ha, ha. Moram ići. Uglavnom, nitko ne voli nepravdu, ne volim je ni ja. Hajduk je bio podređen i to je jedina istina - završio je Ćiro.

Na sastanku Hajduka i HNS-a najavljene su promjene, od šest spornih točaka tri su već usvojene, a sljedeće tri trebale bi također ubrzo biti riješene. Na obostranu radost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 314

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Bayern sprema novi ugovor za Josipa Stanišića, a Dinamo kupuje u Australiji?
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Bayern sprema novi ugovor za Josipa Stanišića, a Dinamo kupuje u Australiji?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
24sata u Berlinu: Više od tisuću Hrvata ispred  'vatrenog' kafića, navijači razvili najveću zastavu
NAVIJAČKO LUDILO

24sata u Berlinu: Više od tisuću Hrvata ispred 'vatrenog' kafića, navijači razvili najveću zastavu

Hrvatski navijači postali glavni prizor u središtu Berlina. Okupljanju se u blizini fan zone blizu Brandenburških vrata, a čekaju prvu utakmicu 'vatrenih' protiv Španjolske (subota, 18 sati)