Obavijesti

Sport

Komentari 682

Hajduk gubio pa s igračem više utrpao 'petardu' u nastavku

Hajduk gubio pa s igračem više utrpao 'petardu' u nastavku
5

U 8. kolu HNL-a, Hajduk je pobijedio Slaven Belupo 5-1. Gosti iz Koprivnice imali su na poluvremenu vodstvo, no 'bili' su u nastavku zabili pet golova za uvjerljivu pobjedu

U posljednjem susretu osmog kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo sa 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu.

Hajduk je do uvjerljive pobjede stigao preokretom nakon što su gosti vodili na poluvremenu postigavši čak pet golova u nastavku.

Nakon pet komada tko te pita za prvi dio?! Špina je otvorena, slijedi im serija lakših utakmica
Nakon pet komada tko te pita za prvi dio?! Špina je otvorena, slijedi im serija lakših utakmica

Domaćin je bolje otvorio utakmicu, dominirao je, imao je nekoliko odličnih prilika, no poveli su gosti. Arber Hoxha se u 43. minuti sjurio u šesnaesterac i prizemnim udarcem pogodio za 1-0.

Hajduk i Slaven Belupo na Poljudu igraju 8. kolo Prve HNL

Bio je to šok za raspjevane poljudske tribine. Međutim, nije se moralo u nastavku dugo čekati na izjednačenje. Dario Melnjak je u 51. minuti s lijeve strane ubacio pred suparnička vrata, a Jan Mlakar pogodio za 1-1.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 56. minuti, kada je strijelac Xoxha zaradio drugi žuti karton i momčad iz Koprivnice je ostala s igračem manje.

VIDEO Lovrencsics na vrtuljku, a Hoxha 'killer' pa tragičar. Evo kako je Hajduk zabio pet golova
VIDEO Lovrencsics na vrtuljku, a Hoxha 'killer' pa tragičar. Evo kako je Hajduk zabio pet golova

Kosovski reprezentativac je prvi žuti karton zaradio u 33. minuti, a drugi u 56. minuti. Hajduk je samo četiri minute kasnije preokrenuo rezultat. Josip Elez je uputio sjajnu dugačku loptu iza posljednjeg gostujućeg reda do Davida Čoline koji je odmah pucao i pogodio za 2-1.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika Hajduk je razriješio u 77. minuti kada je Jani Atanasov iz slobodnog udarca pogodio za 3-1. Pomogao mu je i Filip Hlevnjak od kojeg se lopta odbila i promijenila smjer završivši iza leđa Antuna Markovića.

Hajduk i Slaven Belupo na Poljudu igraju 8. kolo Prve HNL

Točku na "i" odlične Hajdukove predstave u nastavku stavili su Marko Livaja i Nikola Kalinić u 82. minuti. Livaja je asistirao do Kalinića koji je izašao sam ispred vratara i lijepim lobom pogodio za 4-1.

U 86. minuti među strijelce se mogao upisati i Livaja, no Marković je ovoga puta sjajno reagirao na vratima. Livaja je zaprijetio i u sudačkoj nadoknadi, ali je pucao preko gola. U posljednjim trenucima susreta Kalinić je postavio i konačnih 5-1. Pucao je Livaja, Marković je obranio, a Kalinić pospremio odbijanac u mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Osmo kolo HNL-a 21.05 , POLJUD
Hajduk
Mlakar 51' Čolina 60' Atanasov 77' Kalinić 81' 90+'
5 : 1
Slaven Belupo
Hoxha 43'
Sortiranje događaja

Dočekali smo i kraj utakmice. Kako je krenulo, Hajduk bi ih utrpao još nekoliko. Apsolutno zaslužena pobjeda 'bilih' protiv Slavena, koji se držao sve do trenutka kada je Hoxha zaradio drugi žuti karton.

90+'

Nikola Kalinić zabio je i drugi gol! Hajduk ima 5-1.

81'

Pa, hoće li Hajduk prestati puniti mrežu Slavena? Čini se da neće. Sada je Kalinić istrčao kontru i krasno prebacio golmana za 4-1.

77'

Manje od tri minute bile su potrebne Janiju Atanasovu da zabije gol. Ušao je u 74., a u 77. se njegov udarac sretno odbio od bloka Slavena i završio u mreži. Hajduk ima 3-1,

74'

Atanasov i Grgić ulaze u igru umjesto Fossatija i Mlakara.

Komentari 682