Obavijesti

Sport

Komentari 413

I to se dogodilo: Hajduk je prvi put pobijedio Goricu u gostima!

I to se dogodilo: Hajduk je prvi put pobijedio Goricu u gostima!
6

Hajduk je iz sedmog pokušaja uspio prvi put srušiti Goricu (3-1) u gostima! Briljantan je bio Marko Livaja koji je zabio, asistirao i pogodio dvije stative. Zabijali su još Mlakar i Vuković, a strijelac jedinog domaćeg gola bio je Lovrić

U prethodnih šest susreta Hajduk nikada nije slavio u Velikoj Gorici. S takvim utegom je stigao Jens Gustafsson na svoje prvo gostovanje u Turopolju, no uspio je prekinuti prokletstvo i donijeti Splićanima prvu pobjedu iz sedmog pokušaja. 

Pokretanje videa...

Hajduk ispao iz konferencijske lige nakon poraza 4:1 protiv Tobola 01:10

Hajduk je u 4. kolu HNL-a pobijedio Goricu 3-1. Splićani su došli u vodstvo golom Mlakara u 31. minuti, a Vuković je u sudačkom dodatku na kraju prvog poluvremena povećao na 2-0. Gorica smanjuje u 56. minuti golom Lovrića, no pitanje pobjednika riješio je Marko Livaja golom u 88. minuti. 

U 4. kolu Hrvatski Telekom Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Hajduk je ušao napadački u susret. Preuzeo je konce igre od prve minute s namjerom da što prije dođe do vodstva. 

Pritisak gostiju urodio je plodom u 31. minuti kada Mlakar zabija za 1-0. Marko Livaja vodio je loptu do šesnaesterca Gorice i sjajno proigrao Slovenca za njegov treći gol u prvenstvu ove sezone. 

U 4. kolu Hrvatski Telekom Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Hajduk povećava prednost na 2-0 u sudačkoj nadoknadi. Musa je pokušao izbaciti loptu, ali loše. Vuković je s dvadesetak metara opalio i zabio pod prečku. Vjerovali ili ne, bio mu je to prvi gol u karijeri s 29 godina!

U drugom poluvremenu Gorica kreće s više pritiska. Lovrić je izveo slobodan udarac s dvadeset metara, ali visoko iznad Hajdukovog gola u 52. minuti. 

Međutim, Gorica ipak uspijeva smanjiti na 2-1 u 56. minuti nakon što je Biuk izgubio loptu na 30 m od Hajdukovog gola, a Dieye ju je dobacio Lovriću koji puca u bliži kut i pogađa.  

Livaja je bio fantastičan. Asistirao je za gol, pogodio dvije stative, a onda u 88. minuti i zabio. Kombinirao je s Mlakarom na desnoj strani goričke obrane, ušao u peterac i mirno pogodio za 3-1. 

U 4. kolu Hrvatski Telekom Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Utakmicu na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici sudi Mario Zebec iz  Varaždina pred 1.576 gledatelja.

Zahvaljujući ovoj pobjedi Hajduk ima sedam bodova i nalazi se na sedmom mjestu na ljestvici, dok je Gorica peta sa šest bodova. U ranije odigranom susretu Slaven Belupo i Šibenik su odigrali 1-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL, 4. kolo 21:00 , Velika Gorica
Gorica
Lovrić 56'
1 : 3
Hajduk
Mlakar 31', Vuković 45+1', Livaja 87'
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! I Hajduk je iz sedmog pokušaja uspio pobijediti Goricu u gostima. Nakon pet poraza i remija, stigla je pobjeda. Igrač utakmice bio je fenomenalni Marko Livaja koji je bio nezadrživ. Zabio je, asistirao i pogodio dvije stative.

Osim njega, zabili su Mlakar i Vuković, a kratku nadu domaćinu dao je Lovrić.

Hajduk je tako došao do druge pobjede u prvenstvu, a Gorica do drugog poraza.

90'

Izvadio je Gustafsson majstora Livaju. Hajdukov kapetan imao je još jednu partiju za pamćenje, a pljeskom su ga pozdravili navijači Hajduka. Zamijenio ga je Jairo, a Dolčeka Dimitrov. 

87'

Livajaaaaaaaaaaaa. Pa mora čovjek zabiti nakon fantastične predstave. Asistirao je za prvi gol, pogodio dvije stative, a sada je i zabio. 

Livaja se ušetao u šesnaesterac domaćih, kombinirao je s Mlakarom koji mu je sjajno poslao u prostor. Izbio je kapetan Hajduka sam pred Banića i pogodio za 3-1. Hajduk je na korak od prve pobjede u gostima kod Gorice.

85'

Matar je još jednom, po tko zna koji put, završio na travnjaku i tražio kazneni udarac. Ni ovaj put ga nije uspio iznuditi. 

80'

Kakav je majstor Marko Livaja, ali danas ga neće gol. Kombinirao je na lijevoj strani s Dolčekom, lijepo prošao jednog igrača Gorice, namjestio se na lijevom rubu šesnaesterca i lijepo gađao drugi kut. No, opet mu se ispriječila stativa. 

Komentari 413