Obavijesti

Sport

Komentari 15

Hajduk opet puni HNS-ovu blagajnu: Dobio novu kaznu

Hajduk opet puni HNS-ovu blagajnu: Dobio novu kaznu

NK Osijek kažnjen je s 30.000 kuna zbog diskriminacije (čl. 88. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Osijek - Lokomotiva. Navijači su vrijeđali suca Igora Pajača

VIDEO

Navijači Hajduka su u euforiji, a povod za to su im dali igrači splitske momčadi koji su u utorak demolirali Lokomotivu sa 6-3 te se nakon četiri godine plasirali u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. 

Pokretanje videa...

Velika poruka Hajduka na Svetom Duji 01:47

Momčad Valdasa Dambrauskasa na najbolji mogući način najavila je nedjeljni derbi protiv Dinama koji navijači jedva čekaju, no čelnici kluba hvataju se za glavu jer novci iz blagajne klize iz kola u kolo.. Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici protiv Istre (4-0), Splićani će još malo napuniti blagajnu HNS-a koji im je tako poslao 'čestitku' nakon pobjede protiv Lokomotive. 

Zagreb: Utakmica četvrfinala kupa između Lokomotive i Hajduka

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer objavio je kazne za utakmice 17. kola Prve HNL.

- HNK Hajduk kažnjen je s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk - Istra 1961. Na sjevernom djelu tribine, gdje su bili smješteni domaći navijači (Torcida), njih oko tisuću, evidentirane su sljedeće situacije u kojima su korištena pirotehnička sredstva: u 28. minuti zapaljena je jedna bengalka koja je dogorjela na tribinama, u 60. minuti zapaljeno je 19 bengalki i jedna petarda koje su dogorjele na tribinama, u 64. minuti zapaljeno je sedam dimnih baklji, a u 66. minuti jedna dimna baklja i sve su dogorjele na tribinama - piše u priopćenju.

Hajduk je ove sezone HNS-u uplatio više od 200.000 kuna, što je triput više nego što su platili ostali klubovi, a jednom ove sezone je morao zatvoriti sjevernu tribinu.

Zagreb: Utakmica četvrfinala kupa između Lokomotive i Hajduka

Osim, Splićana, kažnjen je i Osijek.

- NK Osijek kažnjen je s 30.000 kuna zbog diskriminacije (čl. 88. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Osijek - Lokomotiva. Navijači Osijeka na zapadnoj tribini u 32. i 57. minuti skandirali su "Pajaču, cigane!”. Navijači Osijeka s iste tribine su u 33. i 42. minuti sucima skandirali "Cigani, cigani!”.

Račun HNS-a podebljat će Dinamo i Šibenik.

- GNK Dinamo kažnjen je s 8000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Šibenik - Dinamo. Gostujuća navijačka skupina (BBB), smještena na istočnoj tribini (341 pripadnik) od 58. do 60. minute zapalila je šest baklji, od kojih su tri bačene na teren za igru, zbog čega je sudac zaustavio igru u trajanju od jedne minute dok su ostale baklje bačene na prostor ispred iste tribine.

- HNK Šibenik kažnjen je sa 6000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Šibenik - Dinamo. Domaća navijačka skupina Funcuti, smještena na južnom dijelu zapadne tribine (30 pripadnika) u 21. minuti zapalila je dvije baklje, od kojih je jedna bačena na ograđeni prostor unutar iste tribine dok je druga dogorjela na istoj tribini - piše u priopćenju. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu