Obavijesti

Sport

Komentari 46

Hajduk razbio prvaka Slovačke: Zabili Trenčinu 4 u 39 minuta!

Hajduk razbio prvaka Slovačke: Zabili Trenčinu 4 u 39 minuta!
1

DOBRA I LIJEPA IGRA Splićani su igrom razmontirali Trenčin u samo 39 minuta prvog poluvremena gdje su imali 4-0! No, ozljeda Futacsa mogla bi pokvariti planove Hajduka. Bolove je osjetio i Memolla...

VIDEO

Splitski je Hajduk u prijateljskoj utakmici odigranoj u turskom Beleku razbio prvaka Slovačke Trenčin. Završilo je 4-2, a 'bili' su imali velikih 4-0 poslije samo 39 minuta igre. 

U drugoj minuti zabio je Josip Juranović iz blizine poslije akcije sa Futacsem i Saidom pa je nastavak utakmice protekao kroz dominaciju Splićana. U 27. minuti Said zabija glavom poslije ubačaja Frana Tudora, a dobra igra Carrillovih pulena nastavila se i u idućih 15 minuta.

U 36. minuti Fran Tudor ponovno dodaje Saidu Ahmedu Saidu, a Nigerijac s ruba šesnaesterca prizemnim udarcem pogađa u sam kut golmana slovačkog prvaka. Već za tri minute novi šok za potopljene Slovake. Brzu kontru Hajduka golom je okrunio Mađar Marko Futacs koji se pritom i ozlijedio, zbog problema s koljenom morao je napustiti igru.

Lijepo je Hajduk igrao i u nastavku utakmice, promašili su tu poneku šansu. No, Trenčin je uspio ublažiti poraz preko golova Erika Prekopa u 80. i 82. minuti. Hajdukova obrana u posljednjih desetak minuta djelovala je vrlo nesigurno poslije niza izmjena što i priliči prijateljskim ogledima.

Zanimljivo, danas je po prvi put Hajdukov kapetan bio Zoran Nižić poslije odlaska Lovre Kalinića, a njegovi zamjenici bili su Vlašić, Erceg i Savvas. Čak je i Grk bio kapetan Hajduka.

Strijelci: 1:0 - Juranović (2), 2:0 - Said (27), 3:0 - Said (36), 4:0 - Futacs (39), 4:1 - Prekop (80), 4:2 - Prekop (84).

Hajduk (4-1-4-1): Grbić (od 60. Letica) - Juranović, Ćosić (od 60. Bosančić), Nižić (od 46. Ismajli), Kvesić (od 60. Memolla; od 77. Pasariček) - Savvas (od 60. Jefferson; od 87. Kalik) - Vojković (od 60. Vlašić), Said (od 60. T. Bašić), Tudor (od 60. Erceg), Hamza (od 60. Prtajin; od 82. Teklić) - Futacs (od 45. Ohandza; od 77. Jurić).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače