Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hajduk treba dobroga gazdu, Grad Split to svakako nije...

Hajduk treba dobroga gazdu, Grad Split to svakako nije...
1

Na Poljudu je apatija. Nema priprema za rođendan, nema igrača koji su otišli u reprezentacije ni privremenog trenera, nema čak ni nasljednika. Nema ničega...

VIDEO

Željko Kerum je pod izlikom pomoći Hajduku najavio prodaju 30-ak posto dionica kluba u vlasništvu Grada Splita. No Kerum time ne pomaže Hajduku, nego sebi, jer od 75 milijuna kuna planirane zarade, Hajduk neće vidjeti ni lipe. Da stvarno želi pomoći, s tih 75 milijuna kuna Kerum bi onda dokapitalizirao Hajduk i povećao mu tržišnu vrijednost.

Dio novca mogao bi se uložiti u momčad, a dio u dostojnu proslavu jubileja, jer manje je od sto dana ostalo do proslave 100. rođendana, a putnik namjernik, koji danas svrati na Poljud, teško bi to po bilo čemu mogao zaključiti. Vizualno, Poljud je isti kakav je bio i lani ili prije pet godina, a ni na samom stadionu se ni po čemu ne može zaključiti kako je sezona u punom jeku. Sezona u kojoj Splićani trofejem žele proslaviti jedinstveni jubilej i u kojoj su plasmanom u Europsku ligu postigli najveći uspjeh u posljednjih 15-ak godina.

Igrači su na odmoru do srijede, na odmoru je i stručni stožer, na čelu s privremenim trenerom. On bi otišao ali nema nasljednika. Štoviše, ne zna se ni tko će ga izabrati, jer vodstvo kluba nije jedinstveno.

Rođendan je pred vratima, kao i ključne utakmice za nastavak utrke s Dinamom te s AEK-om i Anderlechtom za europroljeće, a hodnici Poljuda utonuli su u mir i spokoj.

Nema priprema za rođendan, nema igrača, nema trenera...

Možda je stvarno sazrelo vrijeme da dionice otkupi onaj tko će Hajduka voditi manirom “dobrog gospodara”. Jer Grad Split to svakako nije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić