Obavijesti

Sport

Komentari 52

Halilović: Ne, nisam rekao da mogu igrati kao Luka Modrić!

Halilović: Ne, nisam rekao da mogu igrati kao Luka Modrić!
1

Osjećam se spremno, samo mi nedostaje malo samopouzdanja. Nadam se da ću u narednim tjednima odigrati mnogo utakmica pa da se na terenu mogu ugodnije osjećati sa suigračima, poručio je Halilović...

VIDEO

Svi imaju svoj put, samo moraš biti koncentriran i znati što želiš. Želim pokazati što mogu, osjećam da mogu biti dobar kao Luka Modrić, govorio je Alen Halilović krajem rujna ove godine, a sada je sve zanijekao. 

Pokretanje videa...

Alen Halilović pjeva Halida 00:15

Bivši hrvatski reprezentativac se ove godine skrasio u Heerenveenu gdje je otišao na posudbu iz Milana, a za vikend je protiv Den Haaga prvi put zaigrao u prvih 11. Povodom toga, bivši igrač Dinama i Barcelone je pričao o klubu i o tome zašto je uopće došao u Nizozemsku unatoč brojnim ponudama.

- Sviđa mi se, vrlo je tiho ovdje. Stvarno mi je lijepo. Grad je vrlo malen, sve je blizu, a klupska infrastruktura je prvoklasna. Sviđa mi se trening centar, a stadion je predivan. Danijel (Pranjić) je bio sjajan u ovom dresu. Prije nego što sam došao u Heerenveen pričao sam s njim o klubu, govorio je o Heerenveenu vrlo pozitivno - kazao je Alen.

Nakon posudbe u Standardu prošle godine, gdje se baš i nije proslavio, Halilović je ovaj put završio u Heerenveenu, bivšem klubu Danijela Pranjića. Ove sezone je zaigrao u sedam utakmica, ali je u svakoj ostao bez učinka, a protiv Den Haaga je prvi put započeo utakmicu.

- Osjećam se spremno, samo mi nedostaje malo samopouzdanja. Nadam se da ću u narednim tjednima odigrati mnogo utakmica pa da se na terenu mogu ugodnije osjećati sa suigračima. Igramo napadački nogomet i to mi paše, forma će doći - kazao je mladi nogometaš, a onda se osvrnuo na nedavne izjave kada je rekao da može biti dobar kao Luka Modrić.

- Nikad nisam rekao da ću biti kao Modrić, samo sam rekao da volim njegov način igranja nogometa. Ne mislim da ću biti dobar kao što je on - završio je.

Europa League - Group Stage - Group F - AC Milan v F91 Dudelange

Halilović je za svoje godine (23) promijenio jako puno klubova. Karijeru je započeo u Dinamu pa se potom zaputio u Barcelonu. Igrao je za njihovu B momčad, selio se po posudbama u Sporting Gijón, u HSV, da bi ga potom klub iz Hamburga i otkupio od Katalonaca. No ni tamo se nije dugo zadržao pa je došao na posudbu u Las Palmas, a nakon isteka ugovora s HSV-om je završio u Milanu. No i tu je ostao bez minuta pa je obilazio Standard Liege, da bi se potom smjestio u Heerenveen.

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače