Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Hall of Fame' bez inauguracije za klasu u kojoj nema Kukoča

'Hall of Fame' bez inauguracije za klasu u kojoj nema Kukoča
1

U klasi 2020. su : Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnett, Rudy Tomjanovich, Eddie Sutton, Tamika Catchings, Kim Mulkey, Barbara Stevens i Patrick Baumman. Toni Kukoč još nije došao na red

VIDEO

Svečana ceremonija primanja klase 2020. (u kojoj nema našeg Tonija Kukoča) u košarkašku Kuću slavnih u Springfieldu odgođena je zbog pandemije korona virusa na 2021.

POGLEDAJTE VIDEO: ALL STAR 2020

Pokretanje videa...

NBA All-Star 2020. 00:53

Inauguracija klase 2020 .trebala je biti 29. kolovoza, nagađalo se kako bi mogla biti pomaknuta na listopad, međutim sada je definitivno prebačena na iduću godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Definitivno otkazujemo slavlje ove godine. Održavanje ceremonije ove godine nije moguće zbog trenutnih učinaka pandemije korona virusa. Svečanost će biti u prvom tromjesečje sljedeće godine. Odbor će se sastati za nekoliko tjedana i razmotriti mogućnosti - rekao je za ESPN  predsjednik 'Hall of Fame' Jerry Colangelo.

REUTERS/PIXSELL

Dodao je kako se razmišljalo preseliti svečanosti iz Symphony Hall koja prima 2.611 gledatelja, u obližnji MassMutual Centar sa više od 8.000 mjesta kako bi se pružila veća prilika za socijalno distanciranje, ali na kraju je donesena odluka da se čeka do sljedeće godine.

Klasu 2020. čine: pokojni Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnett, treneri Rudy Tomjanovich i nedavno preminuli Eddie Sutton, košarkašica Tamika Catchings, trenerice Kim Mulkey i Barbara Stevens te također, nedavno preminuli generalni tajnik FIBA-e Patrick Baumman.

REUTERS/PIXSELL

- Klasa 2020. vrlo je posebna klasa i zaslužuje svoje slavlje - dodao je Colangelo komentar na odluku koja je izazvala brojne kontroverze jer nikome nije jasno kako, ni 14 godina po isteku karijere, u 'Hall of Fame' još nije ušao hrvatski košarkaški genijalac Toni Kukoč.

Genij Kukoč sedam je godina igrao u Bullsima, bio najbolji šesti igrač lige te jedan od najvažnijih članova strahovite generacije sa Jordanom, Pippenom i Rodmanom, momčadi koja je opće priznata kao - najbolja u NBA povijesti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub