Obavijesti

Sport

Komentari 8

Hamilton ostao u prašini: Max Verstappen osvojio VN Meksika!

Hamilton ostao u prašini: Max Verstappen osvojio VN Meksika!

Verstappen je do druge uzastopne pobjede i 19. u karijeri došao nakon sjajnog starta, kada je s trećeg mjesta izbio na prvu poziciju. Drugo mjesto osvojio je Hamilton, a treće Perez

VIDEO

Vozač Red Bulla Nizozemac Max Verstappen pobijedio je u utrci Formule 1 za Veliku nagradu Meksika i sada ima 19 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog Britanca Lewisa Hamiltona. 

Verstappen je do druge uzastopne pobjede i 19. u karijeri došao nakon sjajnog starta, kada je s trećeg mjesta izbio na prvu poziciju. Iskoristio je nepažnju Valtterija Bottasa i Lewisa Hamiltona te ih pretekao. Bez problema je čelnu poziciju držao do kraja utrke i zasluženo došao do nove pobjede.

Mexico City Grand Prix

Drugo mjesto pripalo je vozaču Mercedesa i aktualnom prvaku Hamiltonu, dok je treći bio domaći vozač i član Red Bulla Sergio Perez. Upravo su se njih dvojica do samog kraja borila za drugo mjesto, ali aktualni prvak uspio je izdržati i proći ciljem iza Verstappena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mexico City Grand Prix

Najbrži krug u utrci odvozio je u zadnjem krugu vozač Mercedesa Finac Valtteri Bottas koji je startao s pole positiona, ali nije uspio doći do bodova na 15. mjestu.

Mexico City Grand Prix

U ukupnom poretku četiri utrke prije kraja Verstappen ima 312.5 bodova i povećao je prednost ispred Hamiltona koji je drugi s 293.5 bodova.

Sljedeća utrka je za Veliku nagradu Brazila, 14. studenog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu