Obavijesti

Sport

Komentari 27

Hannover nudi tri mil. eura za Lovrića, a Gorica kaže: Ne može! Tražimo šest milijuna eura...

Hannover nudi tri mil. eura za Lovrića, a Gorica kaže: Ne može! Tražimo šest milijuna eura...

Hannover je blizu dovođenja Kristijana Lovrića, ali sve ovisi o Wolfsburgu. Vukovi žele dovesti Hannoverovog napadača Lintona Maina, a klub Josipa Eleza bi sa sredstvima od tog transfera doveo igrača Gorice...

VIDEO

Pregovori Hannovera i Gorice oko Kristijana Lovrića (24) i dalje traju. Njemački drugoligaš nudi tri milijuna eura za usluge sjajnog Lovrića, ali iz Gorice su poručili: Ne može! Želimo šest milijuna eura, piše Transfermarkt.

Klub iz Turopolja jasno je poručio Nijemcima da neće pustiti svog najboljeg igrača ispod tražene cifre. No mali problem za Hannover je taj što oni za Lovrića novca nemaju, odnosno sredstva za njegovu kupnju htjeli su uprihoditi od transfera Lintona Maina. 

Wolfsburg je zagrizao za mladog napadača, ali problem je isti. Hannover traži šest milijuna eura plus dva milijuna u bonusima, a Wolfsburg nudi tri milijuna eura plus milijun eura u bonusima. To je ipak premalo za klub Josipa Eleza koji zbog toga ne može krenuti u ozbiljnije pregovore s Goricom oko Lovrića. 

U 28. kolu HT Prve lige sastali se Inter Zaprešić i Gorica

A on je, po svemu sudeći, odigrao svoje za momčad iz Velike Gorice. Bio je dio kluba koji je senzacija HNL-a u posljednje dvije godine. Prošle sezone htjeli su ga klubovi iz Velike Britanije i Italije, ali Gorica je odbila ponude koje su iznosile tri milijuna eura. Ovaj put je ipak došlo je vrijeme za rastanak.  Došao je 2018. godine i u 64 nastupa zabio 26 golova uz 16 asistencija. Gorica se pomirila s njegovim odlaskom, ne žele ga više zadržavati jer su svjesni da je prerastao HNL, ali žele zaraditi što više mogu. To i zaslužuju obzirom da znamo o kakvom igraču je riječ.

Velika Gorica: U 32. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk

Osim Hannovera, prije dva mjeseca pisali smo o interesu Galatasaraya. 

- Žuto-crveni već su kontaktirali Lovrićeva menadžera i dobili pozitivne signale. Lovrić je navodno zagrijan za transfer u Galatasaray, ali turski velikan prvo mora prodati Henryja Onyekurua (22) u Monaco - piše turski Aslan Arenası.

Turci podsjećaju da je za Lovrića prošlog ljeta žarko želio İstanbul Başakşehir, ali gorički bombarder ipak je ostao u HNL-u. Ovaj put vjerojatno odlazi, ali ne u Tursku. Nego, prema svemu sudeći, Njemačku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi