Obavijesti

Sport

Komentari 20

Harden ispisao povijest, centar Detroita pogodio igrača u glavu

Harden ispisao povijest, centar Detroita pogodio igrača u glavu
1

James Harden je postao 45. košarkaš u NBA povijesti koji je došao do najmanje 20.000 poena u karijeri. U utakmici Chicaga i Detroita, Andre Drummond dobio je isključenje nakon što je loptom udario igrača u glavu

VIDEO

Košarkaši vodeće NBA momčadi Milwaukee Bucksa slavili su sa 122-101 na gostovanju u Portlandu te stigli do 35. pobjede u ovoj sezoni, dok je najbolja momčad Zapadne konferencije Los Angeles Lakers kao gost pobijedila Oklahoma City sa 125-110, iako su igrali bez LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa.

Mario Hezonja je u porazu Portlanda igrao nešto manje od 11 minuta te postigao dva koša uz jedan skok i jednu asistenciju. Milwaukee su do pobjede predvodili Giannis Antetokounmpo sa 32 koša i 17 skokova, Khris Middleton sa 30 poena te Eric Bledsoe sa 29.

Cleveland je iznenađujuće slavio sa 111-103 na gostovanju u Denveru, a Ante Žižić je za 9 i pol minuta postigao dva koša uz šest skokova za Cavalierse koje su do pobjede vodili Collin Sexton sa 25 koševa, Kevin Love sa 19 poena i 15 skokova te Tristan Thompson sa 18 koševa i 13 skokova. Za Denver je Jamal Murray postigao 24 koša, a Nikola Jokić je imao 19 poena i 12 skokova.

Hardeno prešao 20,000

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za 32. ovosezonski trijumf Lakersa (32-7) i slavlje 125-110 kod OKC-a najzaslužniji je bio Kyle Kuzma sa 36 koševa, a istaknuo se i veteran Rajon Rondo sa 21 košem, 12 skokova i osam asistencija. Kod Thundera su najbolji bili Shai Gilgeous-Alexander i Danilo Gallinari sa po 24 koša svaki.

Houston je kao domaćin svladao Minnesotu sa 139-109, a James Harden je postao 45. košarkaš u NBA povijesti koji je došao do najmanje 20.000 poena u karijeri. Pritom je glavni igrač Rocketsa imao i nesvakidašnji 'triple-double' učinak sa 32 koša, 12 skokova i 11 izgubljenih lopti, uz osam asistencija. Za pobjednike je Russell Westbrook ubacio 30 poena uz 10 asistencija.

Boston je prekinuo niz od tri poraza svladavši u svom TD Gardenu New Orleans sa 140-105. Jayson Tatum je postigao 41 koš za Celticse za koje je turski centar Enes Kanter imao 22 koša i 19 skokova. Gordon Hayward je postigao 19 koševa, a Kemba Walker 17.

Dallas je svladao Philadelphiju sa 109-91. Luka Dončić je imao 19 koševa i 12 asistencija, Dwight Powell je spojio 19 poena i 12 skokova, a još četvorica igrača Mavericksa su imala dvoznamenkasti učinak. Goste je predvodio Tobias Harris sa 20 koševa i 10 skokova.

Chicago je slavio sa 108-99 na gostovanju Detroitu, a najbolji kod Bullsa bio je Zach LaVine sa 25 koševa. Bullsima je pomoglo isključenje domaćeg centra Andrea Drummonda početkom drugog poluvremena, zbog toga što je suparničkom igraču Danielu Gaffordu bacio loptu u glavu. (bt)

Pokretanje videa...

08:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u