Obavijesti

Sport

Komentari 18

Hasi o Rijeci: Teško ih je dobiti, ali imperativ za nas je pobjeda!

Očekujem sutra još bolju Rijeku, ne vjerujem da će to biti otvorena utakmica, u ovakvim dvobojima ne otvaraš se lako, ali vjerujem da ćemo uspjeti postići gol i osigurati ulazak u skupine, kaže trener Grka

VIDEO

Olympiakos je odradio poslijepodnevni trening na Rujevici uoči uzvratne utakmice playoffa Lige prvaka protiv Rijeke, a novinarima se obratio trener grčke momčadi Besnik Hasi. Gosti su na Rujevicu stigli s prednošću od 2:1 iz prve utakmice.

- Prolaz je važan, ali ne osjećam neki poseban pritisak. Važno je da sutra odigramo dobru utakmicu, da prođemo i ispunimo očekivanja navijača. Čeka nas teška utakmica, moramo odigrati dobro kao u prvoj utakmici, cijela momčad mora djelovati kao ekipa - rekao je Hasi na konferenciji za novinare pa se osvrnuo na Rijeku:

- To je momčad koju je teško pobijediti. Vidjeli smo to u prvoj utakmici. Organizirani su, tjelesno jako dobro pripremljeni, opasni u kontri i polukontri te igraju jako disciplinirano. Mi smo u prvoj utakmici odigrali skoro savršenih prvih 45 minuta. Nedostajao je samo gol. Rijeka je uspjela postići gol u gostima i to je velika prednost. Očekujem sutra još bolju Rijeku, ne vjerujem da će to biti otvorena utakmica, u ovakvim dvobojima ne otvaraš se lako, ali vjerujem da ćemo uspjeti postići gol i osigurati ulazak u skupine.

Riječ je dobio i veznjak Odjidja Ofoe.

- Sada se osjećam dobro i razmišljam isključivo o sutrašnjoj utakmici. Prvu smo odigrali dobro, zadovoljan sam kako smo izgledali. Očekuje nas teška utakmica, moramo biti spremni za borbu. Vjerujem u naš prolaz. Rijeka je kvalitetna ekipa, analizirali smo ih i znamo što nam je činiti – slijediti upute trenera i prolaz neće doći u pitanje - rekao je novinarima Odjija-Ofoe pa istaknuo kako se ne boji pune Rujevice.

- Neće nas to preplašiti. Istina, okruženje je drugačije od onoga na što smo navikli, ali igrali smo u sličnim uvjetima i spremni smo na takve situacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba