Obavijesti

Sport

Komentari 16

Henry: Vidjet ću mogu li se ja registrirati i spasiti Monaco...

Henry: Vidjet ću mogu li se ja registrirati i spasiti Monaco...
1

Vidjet ću mogu li se ja registrirati, rekao je proslavljeni francuski napadač i bivši igrač Monaca Thierry Henry o situaciji s brojnim ozljedama koje su uništile njegovu momčad. Najavio je veliku borbu za ostanak

VIDEO

Nevjerojatno, ali istinito - nakon što su Mboula i Chadli napustili igru zbog ozljede, Monaco trenutačno ima 16 igrača izvan stroja!

PSG je razbio Monaco s 4-0 u utakmici koja je nekoć bila derbi no klub iz Kneževine je ove sezone žestoko potonuo i pobjednik susreta se praktički znao i prije nego je utakmica počela. No, ako pitate PSG-ovog trenera Thomasa Tuchela, ovaj naš epitet "razbio" nije prikladan.

- Zadovoljan sam rezultatom i činjenicom da smo pokazali glad da pobijedimo i 13. utakmicu u nizu. To je fenomenalna stvar, ali s druge strane, nisam zadovoljan našim intenzitetom, našom strukturom... No bila je ovo naša zadnja utakmica prije nove stanke, imali smo dosta utakmica u kojima je postojao rezultatski pritisak, zato je bilo teško protiv Monaca - istaknuo je Tuchel nakon dvoboja.

A s njim se složio i kapetan Thiago Silva. Štoviše, Brazilac je čak bio i oštriji u ocjeni igre svoje momčadi.

- Mislim da smo igrali vrlo loše. Bilo je teško, ali sretni smo što smo nastavili pobjednički niz. Izgubili smo puno lopti, pristup nije bio kao u Napulju. Nismo igrali kao momčad i to me rastužuje - poručio je Thiago Silva.

No što bi onda trebao reći Thierry Henry koji je došao na klupu Monaca u teškom trenutku i ne uspijeva izvući momčad iz krize. Veliku ulogu u cijeloj priči igraju i ozljede. Nevjerojatno, ali Monaco nakon utakmice s PSG-om izvan stroja ima čak 16 igrača! Bilo ih je 14, ozlijedila su se još dvojica - Mboula i Chadli.

- Vidjet ću mogu li se ja registrirati - ironično je prokomentirao situaciju s ozljedama Thierry Henry.

- Šalu na stranu, vidjet ćemo što možemo učiniti. Sad slijedi stanka, oni koji su zdravi idu igrati u reprezentacije, radit ću s onima koji će ostati. Nastavit ću se boriti - istaknuo je proslavljeni francuski napadač.

Monaco nije upisao pobjedu u ligi još od prvog kola u kolovozu. I trenutačno su pretposljednji, na 19. mjestu. Samo je Guingamp lošiji.

- Igramo za ostanak, ništa nas drugo ne zanima - zaključuje Henry.

Popis ozlijeđenih u Monacu: Rony Lopes, Pellegri, Serrano, Subašić, Raggi, Geubbels, Ndoram, Jovetić, Glik, Sylla, Aholou, Traoré, Golovin, Touré, Chadli i Mboula.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao