Obavijesti

Sport

Komentari 8

Hertha tri, Lewandowski četiri! Milan razvaljuje i bez Rebića...

Hertha tri, Lewandowski četiri! Milan razvaljuje i bez Rebića...

Četrdeseta, 51., 85. i 92. Poljak, koji se prije nekoliko dana okrunio titulom najboljeg nogometaša Europe odigrao je fantastičnu utakmicu protiv Herthe u dramatičnoj pobjedi 4-3

VIDEO

Nogometaši Bayerna pobijedili su na Allianz Areni berlinsku Herthu sa 4-3 (1-0), a sva četiri pogotka za europske prvake postigao je najbolji nogometaš Lige prvaka u prošloj sezoni Poljak Robert Lewandowski.

Prvi od svoja četiri pogotka Lewandowski je postigao u 40. minuti, a u 51. minuti je Poljak udvostručio prednost domaćina. No, to nije obeshrabrilo gostujuću momčad koja je u sljedećih 20 minuta izjednačila. U 60. minuti Cordoba je smanjio zaostatak Herthe, a u 71. minuti Cunha je na asistenciju Piateka po drugi put svladao Manuela Neuera.

Pokretanje videa...

04:09

U 85. minuti je veza Mueller - Lewandowski ponovno donijela prednost Bavarcima, da bi samo tri minute poslije 20-godišnji Herthin napadač Jessic Ngankam izjednačio na 3-3.

Pobjedu Bayernu u drugoj minuti sučevog dodatka donio je Lewnadowski iz kaznenog udarca koji je dosuđen jer je upravo Poljaka u skoku na vrhu peterca povukao Mittelstadt. 

U prvom nedjeljnom susretu Wolfsburg i Augsburg su odigrali bez golova, što je već treći remi za Wolfsburg na otvaranju sezone uz samo jedan postignutog pogodak, dok je Augsburg skočio na drugo mjesto.

Domaćin je bio bliži pobjedi, imao je niz sjajnih prilika, ali nije uspio izboriti prvu pobjedu ove sezone.

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo je odigrao cijeli susret za domaći sastav, a u 26. minuti je postigao lijepi pogodak s ruba kaznenog prostora. Međutum, sudac Felix Zwayer je nakon asistencija VAR-a poništio gol zbog zaleđa Wouta Weghorsta koji je započeo akciju.

Na ljestvici vode RB Leipzig, Augsburg i Eintracht Frankfurt sa po sedam bodova, dok je Bayern četvrti sa šest. Hertha je na 13. mjestu s tri boda.

Milanova treća pobjeda u nizu

Nogometaši Milana nastavljaju nizati pobjede na otvaranju nove sezone. U susretu 3. kola pobijedili su Speziju sa 3-0 upisavši i treću pobjedu.

Novi talijanski prvoligaš se odlično držao na San Siru u prvom poluvremenu, no u nastavku je Milan zabio tri gola za uvjerljivu pobjedu. Dva gola zabio je Rafael Leao (57, 78), a jednog Theo Hernandez (76)

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić i dalje izvan stroja zbog ozljede ramena, dok je za goste igrao Martin Erlić.

italian soccer Serie A match - Milan vs Spezia

U prvom od dva nedjeljna derbija Lazio i Inter su odigrali 1-1 u susretu koji je obilovao nervozom, a obilježila su ga dva crvena kartona, sa svake strane po jedan.

Gosti su poveli u 30. minuti preko Lautara Martineza, a izjednačio je Sergej Milinković-Savić u 55. minuti. U 70. minuti Lazio je ostao bez isključenog Cire Immobilea koji je udario Artura Vidala, dok je Stefano Sensi isključen u 86. minuti zbog guranja Patrica Gabarrona.

U samoj završnici susreta Marcelo Brozović je mogao donijeti pobjedu gostima, no njegov udarac s ruba kaznenog prostora završio je u vratnici. Brozović je ušao u igru u 73. minuti, dok je Ivan Perišić igrao do 67. minute.

U ranije odigranom susretu Atalanta je kod kuće dobila Cagliari sa 5-2, a hrvatski veznjak u redovima domaćina Mario Pašalić bio je strijelac pogotka u 37. minuti za 3-1, te asistent Samu Lammersu u 81. minuti za konačnih 5-2. Za Atalantu pogotke su još zabili Luis Muriel (7), Papu Gómez (29) i Duván Zapata (42).    

Bila je to još jedna efikasna partija vodeće momčadi Serie A, koja je u prva dva kola svladala Lazio (4-1) i Torino (4-2).

Hrvatski veznjak Marko Rog odigrao je cijeli susret za Cagliari, a strijelci za goste bili su Diego Godín (24) i João Pedro (52). Boško Šutalo igrao je od 85. minute za Atalantu, dok veznjak Filip Bradarić, koji je u karanteni zbog covida-19, nije bio u sastavu Cagliarija.

Parma je pobijedila Veronu sa 1-0, a pobjednika je odlučio gol Jasmina Kurtiča u prvoj minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve