Obavijesti

Sport

Komentari 13

Hezonjina utakmica sezone, a Žižiću pobjeda nad Bucksima!

Hezonjina utakmica sezone, a Žižiću pobjeda nad Bucksima!
2

Hezonja je u porazu od Utah Jazza zabio 23 poena (8/13, trica 4/5) uz 2 skoka i asistenciju. Žižić je vodećoj momčadi NBA lige, Bucksima (bez Giannisa), dao 8 poena, a dodao 10 skokova te po 2 asistencije i blokade

VIDEO

Sinoć su na NBA parketima igrala dvojica hrvatskih košarkaša. Jedan je poražen, a jedan pobijedio, ali obojica su bili jako dobri. Zapravo, jedan je odigrao svoju utakmicu sezone!

MSG vidio Super Marija

Mario Hezonja pokazao je Madison Square Gardenu svoje najbolje ovosezonsko izdanje. Hrvatski je košarkaš zabio 23 poena (8/13, trica 4/5) uz 2 skoka i asistenciju, ali Knicksi su očekivano pali protiv Utah Jazza i fenomenalnog 22-godišnjaka Donovana Mitchella: u 29 minuta 30 poena sa 60% šuta, 5 asistencija, 3 skoka i opet bogtepita koliko poteza za 'highlightse' večeri, tjedna, sezone...

Utah je u borbi za treće-četvrto mjesto NBA Zapada, a New York ostaje na dnu Istoka tj. sveukupno najgora momčad lige. U najvećem gradu cijele zemlje i na uvjerljivo najlukrativnijem NBA tržištu...

Nema Giannisa, ima Ante

Ante Žižić i Cleveland vrhunski su iskoristili drugu uzastopnu utakmicu vodeće NBA momčadi Milwaukee Bucksa bez vjerojatnog MVP-a Giannisa Antetokounmpa. Cavsi su na poluvremenu imali 11 poena viška pa prebrodili i treću četvrtinu u kojoj ih je Milwaukee dostigao i na kraju slavili s 5 razlike.

Žižić je bio starter na centru pa u 25 minuta dao 8 koševa uz 50% šuta uz 10 skokova te po 2 asistencije i blokade. Najbolji kod Clevelanda: Collin Sexton (25) i Jordan Clarkson (23), a kod Bucksa Middleton (26p, 12s), Bledsoe (24-8-8) i B.Lopez (19-4-4).

Embiid, Siakam, Harden...

Joel Embiid 'pojeo' je Celticse uz obilatu pomoć Jimmya Butlera. Sjajni Kamerunac je sa 37 poena i 22 skoka (rekord karijere) dominirao pod obručima, a Butler 15 od svoja 22 poena ubacio u zadnjoj četvrtini. Celticsi su na poluvremenu imali 11 razlike, Irving je igrao odličnu utakmicu (36-9-4), ali sve skupa Bostonu je bilo nedovoljno u utakmici punoj tenzija koja je završila prvom ovosezonskom pobjedom Sixersa nad Keltima.

James Harden u Memphisu je Grizzliesima utrpao 57 poena, a Houston je svejedno izgubio u produžecima! Domaće su do pobjede predvodili Mike Conley (35-5-8) i Jonas Valančiunas (33p, 15s) koji je uz učinak karijere imao i zadovoljstvo pobjedničkog slobodnog bacanja u zadnjoj sekundi utakmice.

San Antonio je izgubio nakon devet pobjeda u nizu. Spursi su pali kod kuće protiv Miamija, a goste s Floride predvodio je Slovenac Goran Dragić (22 poena te po 2 skoka i asistencije). U domaćoj pobjedi Bullsa nad Wizardsima (još jedan produžetak) sjajan je bio Finac Lauri Markkanen (32-13-5), a Damian Lillard (33-5-12) u Portlandu je lako riješio Luku Dončića i Dallas. Jusuf Nurkić i Enes Kanter imali su po 10 skokova svaki za Blazerse koji drže četvrto mjesto tj. prednost domaćeg parketa za 1. kolo play-offa.

Rezultati

Cleveland-Milwaukee 107:102
Orlando-New Orleans 119:96
Philadelphia-Boston 118:115
New York-Utah 116:137
Chicago-Washington 126:120
Memphis-Houston 126:125
San Antonio-Miami 105:110
Oklahoma City-Toronto 114:123
Portland-Dallas 126:118

Istočna konferencija

 

Zapadna konferencija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica