Sport

Komentari 22

Hilal Soudani u Lokomotivi? 'Ne bih se bunio, ali to nije realno'

Hilal Soudani u Lokomotivi? 'Ne bih se bunio, ali to nije realno'

Ovo mi je prvi glas da želimo Soudanija, poručio nam je Božidar Šikić, ali onda dao do znanja da bi Lokomotiva sljedećih dana doista mogla odraditi neki ozbiljniji transfer...

El Arbi Hillel Soudani (33) proteklih je dana raskinuo ugovor s Olympiacosom, te je u potrazi za novim klubom. Po raznim portalima odmah se zakoprcala vijesta kako je bivši igrač Dinama trenutno u Zagrebu, ali i kako će s maksimirskih tribina pratiti sutrašnji derbi Dinama i Hajduka. No u javnost je izašla i zanimljiva špekulacija, vijest kako bi Soudani ubrzo mogao postati novi igrač Lokomotive.

- Ma to mi je prvi glas, odakle vam to? Evo, ja za to ne znam, ali možda netko drugi zna više od mene oko toga - zagonetno nam je poručio direktor Lokomotive Božidar Šikić, pa dodao:

- Nazovite me sutra, tada bi već moglo biti nekih zanimljivih vijesti.

Od ove priče nismo samo tako odustali, Soudani nam se tijekom jutra nije javljao na pozive, a onda smo "okrenuli" i broj trenera Lokomotive Jerka Leke.

- Soudani u Lokomotivi? Uh, ne znam baš ništa o tome, jučer sam pričao s direktorom Šikićem, ali njega nismo spominjali. Bilo bi lijepo da dođe, kao trener se ne bih bunio, haha. Mi smo ostali u konktaktu, čestitamo si rođendane i takve stvari, ali oko njegovog dolaska u Lokomotivu niti jednom nismo pričali. No, poznajavući njega i njegove financijske apetite, ovo mi se čini dosta nerealno - poručio nam je Jerko Leko.

Najčitaniji članci