Obavijesti

Sport

Komentari 24

Hit Bundeslige: Volim gledati 'vatrene', imate sjajne igrače

Hit Bundeslige: Volim gledati 'vatrene', imate sjajne igrače
1

Trener Hoffenheima biranim je riječima govorio o hrvatskoj reprezentaciji i poželio ih nekoliko u svojim redovima. Jednoga već ima i jako ga cijeni

VIDEO

Julian Nagelsmann (29) je hit-trener ovosezonske Bundeslige. Čovjek je najmlađi trener u povijesti elitnog razreda njemačkog nogometa, ali to se nikako ne odražava negativno po rezultate njegova Hoffenheima.

Klub je neporažen u deset prvenstvenih kola, u subotu je otišao neporažen iz ogleda protiv Bayerna na Allianz Areni (1-1) i drži odlično treće mjesto koje ga vodi u Ligu prvaka.

Trener Hoffenheima jako cijeni hrvatsku nogometnu reprezentaciju, čiji član Andrej Kramarić brani boje njegova kluba. Ima samo riječi hvale...

- Hrvatska reprezentacija pružila je izvanredne utakmice i ima mnogo odličnih nogometaša. Veliku važnost polaže na napad, ne samo na obranu te pokušava naći dobra rješenja s loptom. To je reprezentacija čije utakmice volim gledati upravo zbog toga što se ne uzda isključivo u obranu, nego pokušava što je moguće više postići s loptom - rekao je Nagelsmann.

Soccer: Bavaria Munich vs 1899 Hoffenheim

Na pitanje novinara Nove TV kojeg bi hrvatskog reprezentativca volio imati u momčadi, trener Hoffenheima bez zadrške nabrojao ih je nekolicinu:

- Ima ih nekoliko koji nisu loši. Ivan Rakitić, primjerice. Ili Darijo Srna, također nije loš. Uzeo bih i Mandžukića. Imate kojeg možda sa sobom ovdje? Postoji nekoliko igrača koji bi nam odgovarali - nasmijao se Nagelsmann.

Jednog "vatrenog" ima u svojim redovima. Kramarić je ove sezone vrlo raspoložen u napadačkom dijelu. Ubilježio je šest golova i sedam asistencija, računamo li nastupe u njemačkom kupu i reprezentaciji.

- Andrej je veoma važan za našu momčad jer, kao što sam spomenuo nakon prošle utakmice, svojim driblinzima i odvlačenjem protivničkih igrača, koji ga veoma teško mogu uhvatiti, uvijek zrači opasnošću - rekao je Nagelsmann i zaključio:

- Ovdje je lijepo napredovao, a najljepše je, što znamo i ja i on, da nije na kraju svog puta, nego će postati bolji i još više značiti momčadi. Veselim se što nakon ne tako ugodnog razdoblja, u kojem je malo igrao u Leicesteru, sad ima važnu ulogu koja će biti još važnija, u to sam prilično siguran.

Football Soccer - Bayern Munich v TSG Hoffenheim
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome