Obavijesti

Sport

Komentari 12

HNS se prisjetio emotivne fotografije sa SP-a: 'To je fotka godine. Evo, naježio sam se'

HNS se prisjetio emotivne fotografije sa SP-a: 'To je fotka godine. Evo, naježio sam se'

Baš mi je bilo toplo oko srca kad sam vidio tu fotografiju i zato je Joško najbolji stoper na svijetu. Ne možeš biti kompletan, a da nemaš takve osjećaje, rekao je Zlatko Dalić nakon fotografije Joška i njegove majke koja je obišla svijet

VIDEO

Joško Gvardiol hrvao se s robusnim Lukakuom na SP-u u Katru protiv Belgije i spasio čisti gol krajem utakmice. S onom maskom na glavi izgledao je kao da je spreman na rat, no kada je utakmica završila i kada ju je skinuo, do izražaja je opet došla ona njegova dječačka zaigranost. Tek mu je 20, a igrao je kao da mu je četvrto Svjetsko prvenstvo.

Pokretanje videa...

'Gvardiola je u klubu dirnula Mineina pjesma. Pjevao je na bini, a cure su urlale' 00:58

Nakon utakmice otišao je do tribina i završio u zagrljaju majke Sanje koja ga je zajedno s obitelji vjerno bodrila cijelu utakmicu. Uronio je u majčin čvrsti zagrljaj, scene koje su razgalile sve.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium

Jedna je od fotografija koja je obilježila nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a nje se tri mjeseca nakon uspješnog Mundijala prisjetio i HNS. Fotografija je osvojila četvrto mjesto u izboru HNS-a za najbolju fotografiju povezanu s nastupima 'vatrenih' na SP-u. Slika koja nas na trenutak vraća u bajni prosinac su reprezentativci opet ujedinili cijelu Hrvatsku fantastičnim nastupima. Na kraju je oko njihova vrata osvanula brončana medalja.

- Baš mi je bilo toplo oko srca kad sam vidio tu fotografiju i zato je Joško najbolji stoper na svijetu. Ne možeš biti kompletan, a da nemaš takve osjećaje. To je slika naše reprezentacije, evo sad sam se naježio. To je fotka dana, mjeseca, godine. Dobiti takvoga igrača i sina, skromnoga, na takvom nivou je rezultat odgoja i vjere. I to je jako važno - govorio je nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić.

KATAR 2022 - Potez Joška Gvardiola, igrača utakmice protiv Belgije

Bio je to susret u kojem je Hrvatska ozbiljno visjela. Romelu Lukaku imao je nekoliko velikih prilika, a krajem utakmice bio je sam pred golom, Livaković je praktički već bio matiran, ali odnekud je izniknuo Gvardiol i izbio loptu. Trenutak koji je, vrlo vjerojatno, spasio 'vatrene' ispadanja. Susret je završio 0-0, plasirali smo se u osminu finala i ostalo je, kako se često veli, povijest o kojoj ćemo još godinama sa sjetom pričati. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Belgium

- Joško je najbolji stoper na svijetu, i na to možemo biti ponosni. Ima odličnu podršku Lovrena na terenu i izvan njega, a tu je sa savjetima i potporom i Vida te me raduje vidjeti koliko dobro funkcioniraju zajedno i pomažu jedan drugome - kazao je tada Dalić.

I nije pogriješio. Dejan Lovren se umirovio, blizu odlaska je i Domagoj Vida, a ključevi obrane ostat će u sigurnim rukama. U senzacionalnom Jošku Gvardiolu koji će godinama predvoditi našu reprezentaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe