Obavijesti

Sport

Komentari 664

Ništa od čuda: Dinamo ide u EL, Šerif će prvi put u Ligu prvaka

Ništa od čuda: Dinamo ide u EL, Šerif će prvi put u Ligu prvaka
12

Dinamo ove sezone neće igrati Ligu prvaka. Nakon poraza u prvom susretu (3-0), 'modri' su se nadali čudu protiv Šerifa u uzvratu play-offa, ali Moldavci su 'iščupali' nulu i izborili prvi plasman u grupnu fazu LP

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u skupinu Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici playoffa u Zagrebu odigrali 0-0 sa Šerifom. U prvoj utakmici u Tiraspolu Šerif je pobijedio s 3-0.

Pokretanje videa...

Maksimir u ruhu Lige prvaka 02:01

Modri nisu uspjeli izvesti podvig i nadoknaditi tri gola zaostatka, pa se moldavski Šerif plasirao po prvi puta u skupnu fazu Lige prvaka, a Dinamo nastavlja u Europskoj ligi.

Dinamo nije našao načina kako probiti obranu Šerifa na čelu s vratarem Athanasiadisom, kojeg Zagrepčani nisu uspjeli svladali u oba susreta.

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa

Šerif je neočekivano krenuo napadački od prve minute, a u 4. minuti Luksemburžanin Thill je nakon proigravanja Luvannora pogodio vratnicu.

Dinamo se snašao tek nakon desetak minuta, Ivanušec je propustio dobru priliku, a pokušaje Petkovića branio je vratar Moldavaca Athanasiadis, pa se na odmor otišlo bez golova.

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa

Vratar Šerifa obranio je udarac Oršića u 52. minuti, a onda se igra posve smirila, dok su se Dinamovi napadi razbijali o neprobojnu obranu domaćina.

Pred 8100 gledatelja  na stadionu Maksimir sudio je Orsato iz Italije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, play-off, uzvrat 21:00 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
0 : 0
Šerif
Sortiranje događaja
90+3'

Kraaaaj na Maksimiru. Nažalost, Ligu prvaka ove sezone nećemo gledati u hrvatskoj metropoli. Dinamo je danas pokušavao, prijetio, dominirao, ali zapravo je pitanje pobjednika riješeno u prvom susretu gdje su 'modri' odigrali jednu od najgorih utakmica u povijesti europskih natjecanja.

Danas su prijetili, no do gola nisu uspjeli. Šerif je s nulom na Maksimiru obranio prednost od 3-0 iz prvog susreta te tako osigurao prvi plasman u grupnu fazu Lige prvaka. 

90'

Prijeti i Šerif u završnici. Traore je pucao, ali Livaković skinuo. Još minuta do kraja. Pomalo nevjerojatno zvuči, ali Dinamo nije uspio zabiti gol Šerifu u dvije utakmice. 

86'

Dinamo žestoko pritišće, ne odustaje i pokušava doći barem do počasnog gola. No ne ide. Sada je novu šansu imao Petković, pucao je unutar šesnaesterca, ali Anathanasiadis je to skinuo. Opet.

83'

Nove promjene u Dinamu. Gojak i Menalo ulaze umjesto Mišića i Oršića. 

80'

Očajni Dinamovi pokušaji. Odmahuje Krznar glavom, svjestan je da više nema šanse. Majer je pucao s 25 metara, ali bilo je to bliže semaforu nego golu. 

Komentari 664