Obavijesti

Sport

Komentari 15

Horor ozljeda na NBA parketu! Slomio nogu treći put u karijeri

Horor ozljeda na NBA parketu! Slomio nogu treći put u karijeri
1

Bilo je to u zadnjim sekundama prvog poluvremena, a mladi igrač nije znao što će od boli. U nevjerici je Caris LeVert gledao gležanj, a zglobna kost mu je doslovno iskočila...

VIDEO

Prije tri dana mladi Caris LeVert bio je heroj Brooklyna. Zabio je za pobjedu u zadnjim sekundama protiv Denvera, a samo par dana poslije druga priča! Mladi bek je u utakmici protiv Minnesote bio je u jednom skoku u obrani, kada je krivo doskočio i brutalno iskrenuo gležanj!

Bilo je to u zadnjim sekundama prvog poluvremena, a mladi igrač nije znao što će od boli. U nevjerici je gledao gležanj, a zglobna kost mu je doslovno iskočila. Do njega su odmah doskočili liječnici, a drugi igrači nisu mogli ni gledati ovu horor ozljedu. Derrick Rose i ostale zvijezde u suzama su popratili to sve, a sam Rose najbolje zna koliko se teško vratiti nakon ozljede.

Igrači Minnesote okupili su se u krug i molili za mladog igrača, a njegov izlazak s parketa popratili su s pljeskom. Ovakve ozljede nisu rijetkost u košarci gdje im jako pate zglobovi u skokovima i kretanjima, a njegov zglob nažalost nije izdržao. LeVert ima velike pehove s ozljedama, a u srednjoj školi i u juniorima je čak dva puta već lomio nogu.

U prvih 13 utakmica bio je uvjerljivo najbolji igrač Netsa, a prosječno je zabijao 19 koševa, uz 4,2 skoka i 3,7 asistencija.

- Jako mi ga je žao. Sjajno je krenuo u sezonu i onda mu se dogodi ovo. No, vjerujem da će se on brzo vratiti. Ovo je težak udarac za nas. Naše misli su s njim, ostalo ništa nije ni bitno - rekao je trener Netsa Kenny Atkins koji uopće nije ni htio pričati o utakmici.

Naravno, sad mu slijedi dugačka pauza, a onda i novi povratak na NBA parkete. Za oporavak od ovakve ozljede potrebno je tri do četiri mjeseca. Njegov Brooklyn nije uspio pobijediti u čast svojeg igrača, izgubili su od Minnesote 120-113. Dario Šarić nije igrao za svoj novi klub.

Rezultati:

Miami Heat - Philadelphia 76ers         114-124
Chicago Bulls - Dallas Mavericks         98-103
Washington Wizards - Orlando Magic      117-109
Toronto Raptors - New Orleans Pelicans  110-126
Memphis Grizzlies - Utah Jazz            88-96
Minnesota Timberwolves - Brooklyn Nets  120-113
(Dario Šarić nije ulazio u igru za Minnesotu)
Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns    118-101
(Dragan Bender nije ulazio u igru za Phoenix)
Sacramento Kings - San Antonio Spurs    104-99
LA Clippers - Golden State Warriors     121-116 (produžetak)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome