Sport

Komentari 48

Hrvati iz SAD-a: Pa ovaj 'novi' hrvatski dres i nije toliko loš...

Hrvati iz SAD-a: Pa ovaj 'novi' hrvatski dres i nije toliko loš...

Europsko nogometno prvenstvo počinje u lipnju, a još nije poznato kako će izgledati dresovi naše reprezentacije na tom natjecanju. Nagađanja ima, HNS je sve to demantirao, ali 'novi' dres se pojavio u fizičkom obliku

Dres izgleda uvjerljivo, a hrvatski navijači iz SAD-a tvrde kako upravo oni imaju novi dres Hrvatske u kojem bi naši reprezentativci trebali zaigrati na nadolazećem Europskom prvenstvu. 

- Ovaj novi dres Hrvatske i nije toliko loš - napisali su na Twitteru.

A što je istina? Ne zna se. HNS je već nekoliko puta demantirao dizajn takvog dresa, a na njihovo priopćenje podsjećamo.

"Hrvatski nogometni savez i tehnički partner Nike predstavit će novu garnituru za sljedeći natjecateljski ciklus koji počinje s nadolazećim Europskim prvenstvom u proljetnim mjesecima 2020. godine. Ilustracije dresa koje su objavljene na internetskim stranicama i u pojedinim medijima netočne su te ne predstavljaju dres kojega će hrvatski reprezentativci nositi u 2020. godini.

Hrvatski dres i opremu za Europsko prvenstvo navijači će moći vidjeti pri službenom predstavljanju nove garniture, koje će HNS i Nike imati u proljeće iduće godine. Hrvatski nogometni savez i Vatreni raduju se predstavljanju još jednog izdanja hrvatskog dresa u suradnji s Nikeom te smo sigurni kako će navijači dres prihvatiti s jednako entuzijazma kao i prepoznatljive dresove koje su hrvatski reprezentativci nosili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji."

Novi dres 'vatrenih' trebao bi biti predstavljen u ožujku, a prema zadnjim informacijama domaća garnitura ne bi trebala doživjeti velike promjene, dok će gostujuća garnitura biti malo izmijenjena. A do onda, možemo samo nagađati. Valja istaknuti da se isti ovakav dres već tri mjeseca prodaje na eBayu.

Najčitaniji članci