Obavijesti

Sport

Komentari 23

Hrvati protiv "Spider-Mana": Turci predstavili dres za EP

Hrvati protiv "Spider-Mana": Turci predstavili dres za EP
1

Hrvatska će protiv Turske 12. lipnja najvjerojatnije igrati u plavim dresovima jer je Turska službeno domaćin na Parku prinčeva. I oni imaju nove Nike dresove...

VIDEO

Euro je pred vratima i sve više reprezentacija predstavlja opremu u kojoj će igrati u Francuskoj. Nike je objavio dvije prekrasne verzije hrvatskog dresa, a naši protivnici u skupini, Turci, imaju istog dobavljača opreme. 

Hrvatska igra protiv Turske 12. lipnja na Parku prinčeva svoju prvu utakmicu na Euru, a bit će to dvoboj spektakularnih verzija Nikeovih dresova. 

Kako je Turska službeno domaćin u toj utakmici, naši protivnici igrat će u crvenoj garnituri koja je službeno objavljena kao prvi dres Turske i nalikuje na kostim superjunaka. Hrvatska bi trebala igrati u plavom dresu u kojem smo rušili Rumunjsku, Njemačku i Nizozemsku 1998. godine, dvaput Englesku i Srbiju u kvalifikacijama i koji je doživio velike promjene u odnosu na onaj stari rezervni dres.

8
| Foto: HNS/Nike

Prvi put je plava verzija dresa, po uzoru na prvu garnituru, dobila kvadratiće. Novim dresovima oduševljeni su hrvatski reprezentativci.

- Mi smo zemlja koja nogomet doživljava iznimno strastveno, a šahovnica na našim dresovima mnogo govori o našoj zemlji i reprezentaciji. Sviđa mi se novi dres jer kombinira tradicionalne elemente s modernim detaljima - kaže Luka Modrić.

Za svaki dres korišteno je 18 recikliranih plastičnih boca . Laserski rezane rupe osiguravaju prozračnost na dijelovima tijela na kojima se stvara najviše topline. Hrvatska će u novom dresu debitirati iduće srijede u osječkom Gradskom vrtu. U prijateljskoj i pripremnoj utakmici protiv Izraela.

Nove dresove predstavili su i Englezi, Francuzi, Portugalci...

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...