Obavijesti

Sport

Komentari 174

Golijada na Etihadu, Real zabio za pobjedu u 89., Haller utrpao četiri gola, PSG remizirao...

Golijada na Etihadu, Real zabio za pobjedu u 89., Haller utrpao četiri gola, PSG remizirao...
11

Drugi dan prvog kola Lige prvaka donio nam je nekoliko utakmica 'za prste polizati'. Na utakmici Cityja i Leipziga palo je devet golova, Haller se pridružio Dadi Prši, a Messi i društvo su remizirali (1-1) s Bruggeom

Trebamo biti skoncentrirani do kraja utakmice protiv Reala, rekao je trener Intera Inzaghi uoči utakmice s 'kraljevskim klubom'. Očito je znao što ga čeka. Real Madrid slavio je 1-0 golom Rodryga u 89. minuti na asistenciju Camavinge koji je ranije zamijenio Luku Modrića kojeg su tribine Giuseppe Meazze ispratile pljeskom. Ništa osim poštovanja. U ranijem je terminu Šerif kod kuće slavio protiv Šahtara tako da je Dinamov 'krvnik' na vrhu grupe D!

Champions League - Group D - Inter Milan v Real Madrid

Iako je nogometna javnost očekivala da će se PSG prošetati do klempavog pokala, to očito neće biti tako. Messi, Neymar, Mbappé i društvo remizirali (1-1) su sa Clubom Bruggeom u gostima. Herrera je doveo Parižane u vodstvo u 15. minuti, a izjednačio je Vanaken u 27. minuti.

Champions League - Group A - Club Brugge v Paris St Germain

U istoj su skupini Manchester City i RB Leipzig odigrali fantastičnu utakmicu s devet golova. 'Građani' su na kraju slavili 6-3. Engleska je momčad već u 28. minuti imala 2-0 zahvaljujući Akéu i autogolu Mukielea nakon čega su igrali 'gol za gol' do 5-3 kada je Gabriel Jesus postavio konačan rezultat. Trostruki strijelac za Nijemce je bio Nkunku, dok su se u listu strijelaca za City još upisali Mahrez, Grealish i Cancelo.

Champions League - Group A - Manchester City v RB Leipzig

Ajax i Sporting su također odigrali fantastičnu utakmicu! Nizozemci su slavili 5-1 uz četiri gola Hallera koji se tako pridružio Dadi Prši i još dvanaestorici nogometaša koji su zabili četiri gola u jednoj utakmici Lige prvaka.

Champions League - Group C - Sporting Lisbon v Ajax

Liverpool je na Anfieldu slavio 3-2 protiv Milana, dok su jedinu utakmicu u danu bez golova odigrali Atletico i Porto u Madridu.

Champions League - Group B - Atletico Madrid v FC Porto
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. kolo Lige prvaka 21.00 ,
Sortiranje događaja
KONAČNI REZULTATI

Atletico Madrid - Porto 0-0
Club Brugge - PSG 1-1
Inter - Real Madrid 0-1
Liverpool - Milan 3-2
Manchester City - Leipzig 6-3
Sporting - Ajax 1-5

89'

Roooodryygoo 1-0  za Real. Kakva utakmica, kakav rasplet. Inter je promašio mali milijun prilika prije nego što je 'kraljevski klub' zabio za vodstvo u 89. minuti.

88'

City zabio i šesti gol! Kakva utakmica na Etihadu...

81'

Nkunku je zabio Manchester Cityju hat-trick nakon čega je Angelino pocrvenio. Luku Modrića tribine Giuseppe Meazze ispratili pljeskom. Zamijenio ga je Camavinga.

66'

Ajax je zabio za 5-1, a ponovno je strijelac bio Haller koji se s četiri gola u večerašnjoj utakmici tako pridružio Dadi Prši i još trinaestorici nogometaša kojima je to pošlo za nogom. Liverpool je ponovno poveo na Anfieldu. Strijelac je bio Henderson. 

Komentari 174