Obavijesti

Sport

Komentari 41

Eintracht je nakon Barce utišao i London! Srušili su West Ham

Eintracht je nakon Barce utišao i London! Srušili su West Ham

Eintracht je u prvoj utakmici polufinala Europske lige usred Londona pobijedio West Ham (2-1). Domaćini su bili favoriti, ali Nijemci su opet iznenadili. Zabijali su Knauff i Kamada, a za West Ham Antonio

Prije samo dva tjedna šokirali su Barcelonu usred Camp Nouua, ali kladionice im opet nisu vjerovale. Došli su u London kao autsajderi, no opet su pokazali o kakvoj sjajnoj momčadi je riječ.

Eintracht je u prvom susretu polufinala Europske lige priredio novo iznenađenje. Nijemci su u zanimljivom susretu srušili West Ham 2-1 i osigurali si veliku prednost uoči uzvrata u Frankfurtu za tjedan dana.

West Ham United v Eintracht Frankfurt - UEFA Europa League - Semi Final - First Leg - London Stadium

Svega 53 sekunde bilo je dovoljno da krcati Olimpijski stadion shvati koliko je Eintracht opasan. Kamada je prošao po lijevoj strani, proigrao Borrea, a on je u petercu pronašao samog Knauffa koji je zabio za 1-0 u ranoj fazi i šokirao domaćine.

West Ham je djelovao poput grogiranog boksača. Trebalo mu je dobrih dvadesetak minuta da pohvata konce, ali ubrzo nakon uspostavljanja dominacije je i zabio. Bowen je ubacio iz kornera, Zouma je spustio loptu u sredinu peterca, a tamo se u 21. minuti najbolje snašao Antonio koji je pogodio za 1-1.

West Ham United v Eintracht Frankfurt - UEFA Europa League - Semi Final - First Leg - London Stadium

Gosti su diktirali tempo, imali više loptu u nogama i dominirali, dok su se gosti povukli i čekali priliku iz kontre i polukontre, njihovog najjačeg oružja. No, novi gol zabili su nakon krasne akcije. 

West Ham United v Eintracht Frankfurt - UEFA Europa League - Semifinal - First Leg - London Stadium

Lindstrom i Sow su izigrali obranu domaćih, Areola je obranio pokušaj Sowu, ali odbijanac je dočekao Kamada koji je zabio za 2-1.

U završnici su prijetili i jedni i drugi. Kamada je pogodio stativu, a pred sam kraj Bowenu se ispriječila stativa nakon što je pucao škaricama.

West Ham United v Eintracht Frankfurt - UEFA Europa League - Semifinal - First Leg - London Stadium

West Ham je bio favorit, ali Eintracht je opet iznenadio i pokazao koliko je neugodan. Ne ide mu u Bundesligi, ali u Europskoj ligi ruši sve pred sobom. Nijemci tako nose u Frankfurt prednost od 2-1. Uzvrat je za tjedan dana, a tamo ćemo od prve minute gledati Kristijana Jakića koji je londonski okršaj propustio zbog žutih kartona. Nikola Vlašić je cijeli susret odgledao s klupe. 

Leipzig je na svome terenu bio bolji od Rangersa 1-0 golom Angelina. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Europska liga, polufinale 21:00 ,
West Ham
Antonio 21'
1 : 2
Eintracht
Knauff 1', Kamada 54'
Sortiranje događaja
90+3'

Kraaaj utakmice u Londonu! West Ham je žestoko pritisnuo u završnici, imao nekoliko odličnih prilika, ali Eintracht je opet iznenadio i u Frankfurt odlazi s prednošću 2-1.

Gosti su šokirali domaćine i poveli već nakon 53 sekunde golom Knauffa. Nakon toga su se povukli i prepustili inicijativu West Hamu koji je bio bolji veći dio susreta. Dominacija se isplatila u 21. minuti kada je Antonio izjednačio.

Uzdao se Eintracht u kontre, ali zabio je nakon jedne sjajne akcije. Lindstrom i Sow su izigrali obranu domaćih, Areola je obranio pokušaj Sowu, ali odbijanac je dočekao Kamada koji je zabio za 2-1.

U završnici su prijetili i jedni i drugi. Kamada je pogodio stativu, a pred sam kraj Bowenu se ispriječila stativa nakon što je pucao škaricama.

West Ham je bio favorit, ali Eintracht je opet iznenadio i pokazao da ove sezone cilja na najviše stvari u Europskoj ligi. Nijemci tako nose u Frankfurt prednost od 2-1. Uzvrat je za tjedan dana.

Leipzig je na svome terenu bio bolji od Rangersa 1-0 golom Angelina. 

90'

Kakva prilikaaaaaaaaaaaaaaaa! Bowen je pucao škaricama nakon ubačaja Ricea, lopta je pogodila prečku, nekako zaobišla Trappa, a Rode je to katapultirao u korner. Uf, kakva bomba. Mogao je ovo biti jedan od najljepših golova u sezoni. 

87'

Što se tiče Konferencijske lige, Feyenoord vodi protiv Marseillea 3-2, a u Leicesteru je 1-1 između istoimenog domaćina i Rome. 

85'

Gooooooooooooooooool. Probio je Leipzig na jedvite jade obranu Rangersa. Domaćini su imali ubačaj iz kornera, lopta se odbila do ruba šesnaesterca gdje je bio Angelino, a on nije ni trenutka razmišljao. Opalio je i sjajno zabio za 1-0!

84'

West Ham se u potpunosti preselio na polovicu gostiju i to ostavlja jako puno prostora Eintrachtu za kontre i polukontre. Strašno su opasni kada se sjure naprijed, a uvijek ih bude po nekoliko igrača u završnici. 

No, Moyes mora riskirati. I remi bi bio sjajan uoči paklenog gostovanja u Frankfurtu. 

Komentari 41