Sport

Komentari 15

Hrvaticama u Dansku dolazi pojačanje! Ali prvo - karantena

Hrvaticama u Dansku dolazi pojačanje! Ali prvo - karantena

Članica Podravke u petak stiže u Kolding i nakon što prođe sve zdravstvene protokole koji uključuju dvodnevnu karantenu, moći će se priključiti reprezentaciji i konkurirati za dvoboj protiv Njemačke

Hrvatice i dalje lete po Koldingu. Nakon pobjede protiv Rumunjske (25-20) nisu još odletjele do Herninga i polufinala, ali da su bliže nego jučer, jesu.

POGLEDAJTE VIDEO: Duvnjak se javio rukometašicama

Kalkulacija još ima dosta pa nema smisla gledati druge i što će napraviti makar svakako navijamo protiv Njemačke kako je u utorak ne bismo dočekali u utakmici odluke za polufinale. 

U svakom slučaju, u što se god pretvori ta utakmica, trebali bismo u njoj biti jači za Dejanu Milosavljević (26). Članica Podravke u petak stiže u Kolding i nakon što prođe sve zdravstvene protokole koji uključuju dvodnevnu karantenu, moći će se priključiti reprezentaciji i konkurirati za dvoboj protiv Njemačke.

Milosavljević je trebala biti od početka na ovom Euru, ali kako je korona virus uoči priprema eliminirao sve podravkašice, tako je i nju. To je bila velika šteta jer igra rukomet života, u šest utakmica Lige prvakinja zabila je fantastična 42 gola, čak 23 u zadnje dvije utakmice protiv Bresta.

Nenad Šoštarić dobit će potrebnu širinu na vanjskim pozicijama jer Milosavljević može pokriti sve tri. Eto, metemo sve redom i još ćemo biti jači.

Najčitaniji članci