Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Hrvatska će juriti sto na sat: 'I mi golmani puno ćemo trčati'

Vjerujem u ovu momčad. Uz malo sreće možemo do medalje iako su glavni favoriti Francuska i Danska, rekao je Ivan Pešić koji je svjestan da će zbog igre sa sedam igrača u napadu on i njegove kolege više trčati

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Imamo problema s ozljedama i stvarno puno ovisi o tome, ali svejedno mislim da ćemo daleko dogurati, kaže Ivan Pešić, koji će uz Stevanovića i Ivića braniti naš gol na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

Golman Meškova očekuje potpuno novu Hrvatsku.

- Imamo kvalitetu, promijenili smo stil igre. Tu su neki mladi dečki, igrat ćemo jako brzo i atraktivno. Trebali bismo biti dobri. Mislim da ćemo sad i više igrati s tim sedmim igračem u napadu - kaže Pešić i nastavlja:

- U Riju smo primili dosta golova, ali sad smo uigraniji kad je sedmi igrač u pitanju. Naviknuli smo se i igrat ćemo bolje. Samo će nama golmanima biti još malo teže. Bit će teže braniti jer ćemo morati više trčati, ha, ha. Spremni smo i na to.

Ivan vjeruje kako će u Francuskoj “kauboji“ biti na postolju.

- Vjerujem u ovu momčad. Uz malo sreće možemo do medalje. Favoriti su Danska i Francuska. Francuzi imaju puno godina, ali su i dalje mašine. Danci imaju mlađu momčad, ali su oni iz godine u godinu sve bolji - dodao je Pešić.

I njega je na pripremama mučila ozljeda. Imao je problema s preponama, ali sad je sve u redu. Prije sedam godina je, pak, ostao bez bubrega nakon jednoga napada nožem u Mađarskoj. Vratio se jači nego ikad.

- Ideš dalje, ne razmišljaš puno o tome. Boriš se, uspio sam se podignuti. Teško se bilo vratiti, bilo je to jako upitno – prisjetio se Pešić i za kraj dodao:

- Uvijek sam sve gledao pozitivno. Zato sam se i vratio na gol.

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2017.

Message