Sport

Komentari 0

Hrvatska futsal legenda vratila se u rodni grad: Pojačao Square

Hrvatska futsal legenda vratila se u rodni grad: Pojačao Square

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske futsal reprezentacije, s 67 golova u 87 nastupa, vraća se u klub u kojem je sve počelo. S njim će ove sezone Square napasti naslov prvaka

Pozdrav svima. Ja sam Dario Marinović (32), sad već stari igrač Jimbee Cartagene, a novi igrač Squarea. Radujem se povratku kući u klub i grad gdje sam počeo svoju futsal karijeru i nadam se da nam svima slijede bolji dani, tj. trofeji za koje ćemo se boriti. Nadam se da ćemo to i ostvariti uz pomoć navijača i svih ostalih. Vidimo se brzo, poručio je novi/stari igrač dubrovačkog malonogometnog kluba Squarea.

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske futsal reprezentacije, s 67 golova u 87 nastupa, vraća se u klub u kojem je sve počelo. Podsjetimo, vratio se 2020. nakratko u MNK Split, ali nije uspio pomoći klubu u spašavanju od ispadanja.

Marko Prpić/Pixsell

Osim u Cartageni, igrao je i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za Al-Yarmouk, španjolsku Murciju i talijanski Real Rieti. Dubrovčani su prošlu sezonu završili na trećem mjestu pa ispali u polufinalu doigravanja, a ove će godine pokušati napasti naslov prvaka.

Najčitaniji članci