Obavijesti

Sport

Komentari 44

Hrvatska s B sastavom! Igraju Milić, Rog, Pašalić, Bartolec...

Hrvatska s B sastavom! Igraju Milić, Rog, Pašalić, Bartolec...
1

Imamo na raspolaganju 18 igrača i nadam se da će svi dobiti šansu da odigraju. Ovako bi to trebalo biti sutra: Livaković - Bartolec, Vida, Lovren, Milić - Badelj - Pašalić, Rog - Kramarić, Rebić, Pjaca, najavio je Dalić

VIDEO

Hrvatska je u petak remizirala s Engleskom na Rujevici u sklopu drugog kola Lige nacija. U ponedjeljak ju čeka prijateljski ogled s Jordanom, a prijenos je u 20.45 sati.

- Dobro će nam doći ova utakmica da damo šansu igračima koji su imali manju minutažu, da ih vidimo barem jedno poluvrijeme. A dobro će doći i njima da se pokažu i nametnu za iduće akcije koje su pred nama. Da probamo Milića na lijevom bočnom, da probamo Bartoleca na desnom bočnom - otkrio je izbornik Zlatko Dalić pa dodao:

- Imamo na raspolaganju 18 igrača i nadam se da će svi dobiti šansu da odigraju. Ovako bi to trebalo biti sutra: Livaković - Bartolec, Vida, Lovren, Milić - Badelj - Pašalić, Rog - Kramarić, Rebić, Pjaca. 

- Jedvaj i Mitrović će drugo poluvrijeme biti isprobani na stoperskim pozicijama, Livaja i Santini dobit će šansu u napadu, Bradarić na zadnjem veznom... To je nekakav kadar koji bi sutra trebao iznijeti teret, to je nekakav plan.

Dalić je otkrio da ne zna previše o Jordanu. Ipak, reprezentacija je to koja ne bi trebala parirati našim dečkima pa čak ni kada istrče u B sastavu.

- Znam im dvojicu igrača. Krilo im je brzo kao metak, znam ga iz lige u Emiratima. Oni će se s nama doći nadigravati, mi smo postali veliki motiv i meta svima. Moramo čuvati ugled i status, biti jako oprezni. Ne igramo u punom sastavu, ali ovo je Hrvatska, doprvak svijeta, moramo shvatiti utakmicu ozbiljno. Dugo nismo dobili, i zbog toga treba krenuti s pobjedama. Oni će ovdje doći po pobjedu.

Domagoj Vida na utakmici s Jordanom predvodit će Vatrene kao kapetan.

- Naravno da će dobiti šansu igrači s manje minuta, dobra je to provjera. Veselimo se što su kazne iza nas, nadamo se punom stadionu. Idemo pobijediti to, nadam se da će navijači uživati.

- Kapetanska traka je velika čast, sreća i zadovoljstvo. Dodatni motiv svakako.

Tu se ubacio izbornik Dalić sa šalom.

- Htio je kući, a kad je čuo da je kapetan, vratio se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka