Obavijesti

Sport

Komentari 819

Totalni nokaut i kraj nemoćne Hrvatske: Danci nam nanijeli najteži poraz u povijesti SP-a!

Totalni nokaut i kraj nemoćne Hrvatske: Danci nam nanijeli najteži poraz u povijesti SP-a!
8

Nažalost, Hrvatska neće vidjeti četvrtfinale SP-a. Katar nam je pobjedom nad Argentinom dao nadu, a nju je uništila Danska koja nas je pobijedila 38-26 i poslala kući

Navijali smo iz sveg srca za Katar koji nam je ispunio želju. Pobijedio je Argentince i omogućio nam da sami o sebi odlučujemo o prolasku u četvrtfinale. Danci su već osigurali prvo mjesto uoči ove utakmice, Hansen nije ni igrao i činilo se kako ćemo slaviti prolazak dalje. Držali smo se dobro u prvom dijelu, ali u nastavku smo doživjeli težak šamar.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije nakon ispadanja s Mundijala

Pokretanje videa...

Reakcije nakon debakla u Kairu 07:21

Danska nas je pobijedila 38-26 i nanijela nam najteži poraz u povijesti SP-a. 

Hrvatska je bolje otvorila utakmicu, no sredinom prvog dijela Danska je izjednačila, a potom do poluvremena bila u stalnom vodstvu (17-15). U napadu smo bili solidni, no velikih problema smo imali u obrani što potvrđuje i 17 primljenih golova. Nažalost, svjetski prvaci su u nastavak susreta ušli silovito i serijom 6-0 pobjegli su na velikih 23-15. U 41. minuti pobjegli su na velikih +10 (27-17) i priča je bila završena.

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska

Hrvatska se raspala i bilo je samo pitanje s koliko će razlike Danci slaviti. Na koncu je završilo 26-38.

Dance su do pobjede predvodili Emil Jakobsen s osam, Jacob T. Holm sa šest, te Nikolaj Oris Nielsen s pet golova, dok su u našim redovima najefikasniji bili Marino Marić sa šest, te Igor Karačić s pet golova.

Danci su nam ovom uvjerljivom pobjedom nanijeli najteži poraz u povijesti SP-a! Prije 24 godine Rusi su nas pobijedili s plus 11, a ovaj put je Danska brojala do plus 12.

2021 IHF Handball World Championship - Main Round Group 2 - Denmark v Croatia

Hrvatska tako po prvi put nakon 2001. godine nije ušla među najboljih osam, a Danska će u četvrtfinalu igrati protiv Egipta. Drugi četvrtfinalist iz naše skupine je Katar koji će u nokaut fazi igrati sa Švedskom...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Svjetsko prvenstvo u rukometu 20:30 , Kairo, Egipat
Hrvatska
26 : 38
Danska
Sortiranje događaja
KRAJ

I to je kraj priče. Danci su nas na bolan način poslali kući. Uništili su nas u drugom dijelu, poigravali su se s nama i pobijedili 38-26...

Raspali smo se u drugom poluvremenu, a Danska nam je nanijela najteži poraz u povijesti SP-a! Prije 24 godine Rusi su nas pobijedili s plus 11, a ovaj put je Danska brojala do plus 12.

Katar nam je dao nadu da možemo ipak do četvrtfinala, ali tu je nadu uništila oslabljena Danska koja je i bez Hansena uvjerljivo došla do pobjede. Najviše je zabio Jakobsen koji je utrpao osam, šest je zabio Holm, a pet Nielsen. Kod nas je jedina svijetla točka bio Marić koji je zabio šest, a Karačić je dodao pet.

Hrvatska tako po prvi put nakon 2001. godine nije ušla među najboljih osam, a Danska će u četvrtfinalu igrati protiv Egipta. Drugi četvrtfinalist iz naše skupine je Katar koji će u nokaut fazi igrati sa Švedskom...

54'

Odrađivanje posla u Kairu. Smanjili smo na minus 12, zabio je Karačić i po peti put Marić...

52'

Zabili smo peti gol u drugom dijelu. Zabio je opet Marić.

50'

Još deset minuta do kraja. Smanjio je Marić na minus 13, a Duvnjaka više ni nema na terenu...

47'

Sada nam je zabio i golman Moller...

Komentari 819