Obavijesti

Sport

Komentari 4

Hrvatska sutkinja Sanja Rođak Karšić pomoćnica u finalu EP-a

Hrvatska sutkinja Sanja Rođak Karšić pomoćnica u finalu EP-a
1

Švicarka Esther Staubli bit će glavna sutkinja u nedjeljnom finalu Europskog nogometnog prvenstva za žene, a pomagat će joj sunarodnjakinja Belinda Brem i Hrvatica Sanja Rođak Karšić

VIDEO

Žena na nogometnim terenima teže je prihvaćena, no ugledala sam se na svoje kolegice koje su se borile u tim vodama čitav niz godina i bio je red da se to nastavi, rekla je na samom početku svoje sudačke karijere u Prvoj HNL Sanja Rođak Karšić te obećala da će napraviti sve da dođe na europsku scenu.

A potvrda da sjajno radi svoj posao kao pomoćna sutkinja stigao je danas kada je Uefa objavila da će Rođak Karšić biti jedna od pomoćnica u finalu Europskog nogometnog prvenstva za žene.

Glavna sutkinja u nedjeljnom finalu između Nizozemske i Danske bit će Švicarka Esther Staubli, a uz Sanju pomagat će joj još jedna Švicarka Belinda Brem.

Nakon što je krajem 2015. godine postala prva žena koja je sudila u Prvoj HNL, Sanja Rođak Karšić tako je napravila još jedan velik korak u karijeri iako se u prvim trenucima nije planirala da njena karijera ide ovakvim smjerom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moram priznati da nisam bila pretjerano sretna kad su me stavili na listu pomoćnih sutkinja jer je moj san bio postati glavna sutkinja, no ipak postojala je zainteresiranost te sam to prihvatila - rekla je Rođak Karšić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića