Obavijesti

Sport

Komentari 8

Hrvatska veza: Srna nabacio, Eduardo se naklonio i zabio...

Hrvatska veza: Srna nabacio, Eduardo se naklonio i zabio...
1

Srna je odigrao cijelu utakmicu u 4-0 pobjedi protiv Konyaspora u Europskoj ligi, a Eduardo je ušao u 64. minuti. Za gol su mu trebale samo dvije minute i Srnin centaršut

VIDEO

Šahtar je u petom kolu Europske lige u skupini H pobijedio turski Konyaspor 4-0 uz gol Eduarda na asistenciju Darija Srne. Ukrajinski klub nakon pet kola ima savršenih pet pobjeda i gol razliku 17-3 i još je ranije osigurao prolazak dalje.

Srna je odigrao cijelu utakmicu, a Eduardo je ušao u 64. minuti. Za gol su mu trebale samo dvije minute. Bivši kapetan Vatrenih ubacio je iz slobodnjaka, a Eduardo je pogodio glavom za 3-0. Gent i Sporting Braga iz ove skupine odigrali su 2-2.

Poraz Fiorentine

Fiorentina je u skupini J kod kuće izgubila 2-3 od PAOK-a. Gosti su vodili 2-0, 'viole' su uspjele izjednačiti, no Grci su u sudačkoj nadoknadi došli do važne pobjede koja ih ostavlja u igri za prolaz.

Gosti su vodili 2-0 golovima Šahova (5), Camposa (26), potom su Bernardeschi (33) i  Babacar (50) izjednačili, a kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pogodaka Rodrigues je zabio za Grke.

Moglo je biti i još golova. Domaćin je u prvom poluvremenu dva puta uzdrmao okvir gola - Bernardeschi u 19. minuti, te Cristoforo u 21. minuti. Vratnicu je pogodio i gostujući veznjak Rodrigues u osmoj minuti.

Milan Badelj je odigrao cijeli susret za Fiorentinu, Hrvoje Milić je igrao do 50. minute, dok Nikola Kalinić nije nastupio. Za goste je cijeli susret odigrao Marin Leovac.

U drugom susretu Slovan je u Bratislavi pobijedio Karabah 3-0 golovima Vucha (11) i Komiličenka (56-11m, 62). Na ljestvici vodi Fiorentina (10), ispred Karabaha (7), PAOK-a (7) i Slovana (4).

U susretu skupine I Krasnodar i RB Salzburg su odigrali 1-1. Za goste je pogodio Dabbur (37), a izjednačio je Smolov (85). U redovima austrijskog sastava cijeli susret odigrao je Josip Radošević.

Schalke je u drugom susretu pobijedio Nicu 2-0 i potvrdio prvo mjesto. Golove su zabili Konopljanka (14) i Aogo (81-11m). Schalke vodi sa 15 bodova, Krasnodar je drugi sa sedam, dok RB Salzburg ima četiri boda. Nica je zadnja s tri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom