Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Francuzi: Hrvatski 'Dream Team' vraća Davis Cup kući!

- Favoriti u ovom finalu, Hrvati na čelu s Marinom Čilićem, nisu Francuzima ostavili nikakve šanse - piše Le Monde, a L'Equipe tvrdi kako su Francuzi bili jako daleko od osvajanja

Foto: PIXSELL, REUTERS
3 komentara

Francuski mediji su u ponedjeljak, osvrćući se na zadnji Davis Cup u kojem je slavila Hrvatska, puni hvale za igru hrvatskih tenisača i opisuju nemoć francuske reprezentacije u tom povijesnom ogledu.

- Hrvatski 'Dream Team' vraća Davis Cup kući - naslov je u dnevniku 'Le Monde'.

Foto: PIXSELL, REUTERS

- Favoriti u ovom finalu, Hrvati na čelu s Marinom Čilićem koji je u nedjelju pobijedio Lucasa Pouillea, nisu ostavili nikakve šanse Francuzima i drugi su put osvojili 'salataru' - piše 'Le Monde'.

Le Figaro također ističe kako su hrvatski tenisači dominirali protiv Francuza u ovom finalnom i zadnjem izdanju Davis Cupa u ovakvom formatu.

- Neumoljiva hrvatska solidarnost je ostavila Francusku nemoćnu da se suoči s vlastitim limitima - dodaje 'Le Figaro'.

'L'Equipe' ističe kako su 'plavi' bili - Daleko, jako daleko od osvajanja Davis Cupa.

- Ono što nas nevjerojatno rastužuje, čak i više od poraza, kraj je ovog prekrasnog natjecanja: kraj Davis Cupa koji će od iduće godine imati novi format, imao je dvostruku težinu za Francuze - piše portal 'tennis.fr' koji ističe kako su u Lilleu - Hrvati potpuno deklasirali Francusku.

Naši partneri pišu
Message