Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatski ragbijaši izgubili od Sheffielda, i izbornikov je sin zaigrao u hrvatskom dresu...

Hrvatski ragbijaši izgubili od Sheffielda, i izbornikov je sin zaigrao u hrvatskom dresu...
4

Bilo je puno gledatelja, atmosfera odlična, baš sjajan dan. A hrvatski mladići dobro su parirali sve do posljednjih 10-15 minuta. Raduju me mladi igrači iz naših klubova, rekao je Poša

VIDEO

Hrvatski su ragbijaši počeli pripreme za novu sezonu nadmetanja u Trophy diviziji europskog Kupa nacija te su u prijateljskoj utakmici u Sheffieldu odmjerili snage s tamošnjim klubom, koji trenira hrvatski izbornik Anthony Poša (50).

Pokretanje videa...

Ragbi 7 reprezentacija 00:40

Nekoliko igrača nije moglo igrati zbog poslovnih obveza i ozljeda, Hrvatska je vrlo dobro parirala u prvom poluvremenu, koje je završilo 19-19, ali u drugom je dijelu izbornik Poša isprobao i neke nove igrače pa je konačni rezultat bio 38-19 za Sheffield.

- Bilo je puno gledatelja, atmosfera odlična, baš sjajan dan. A hrvatski mladići dobro su parirali sve do posljednjih 10-15 minuta. Raduju me mladi igrači iz naših klubova, Perić i Vranešević iskočili su, Altimarino je bio dobar, svi su se jako trudili, tek nas je neiskustvo koštalo, Sheffield je zabijao iz naših pogrešaka. Što se može ispraviti, bolje da smo igrali ovakvu pripremnu utakmicu nego protiv neke reprezentacije nižega ranga od nas. Bojan Busselez došao je iz Francuske, prvi je put s nama i velika je perspektiva za budućnost, tek mu je 18 godina. Nažalost, ozlijedio nam se Marin Miloš, iščašio je rame i ne znam hoće li se oporaviti do Češke idući vikend - rekao je Poša.

A kuriozitet utakmice, izuzev toga da oba suparnika imaju istog glavnog trenera, je da je Pošin sin Callum zaigrao za obje momčadi! Mladić igra za Sheffield na poziciji otvarača i kako je četvrto koljeno hrvatskog porijekla, nema pravo službenih nastupa za hrvatsku reprezentaciju, čiji je dres njegov otac Anthony, rođen na Novom Zelandu, nosio '90-ih godina.

No, san da zaigra za Hrvatsku ispunio je sada, odigravši posljednjih desetak minuta ogleda u 'kockastom' dresu.

Za Hrvatsku su igrali: Ilija Biškić, Martin Altimarino, Daniel Mau’u, Marko Buljac, Marin Miloš, Ivo Perić, Andrija Galić, Dražen Brečić-Šušak, Dominik Fišić, Niko Vranešević, Filip Perica, Marko Grčić, Matej Buljanović, Jan Vlašić, Niko Pavlović. Zamjene su bile: Tomislav Fišić, Ivan Kordun, Bojan Busselez, Josip Jukić, Karlo Delo, Vinko Rudić i Marin Vlajčević.

Utakmica je bila humanitarnog karaktera jer sav prihod ide udruzi za istraživanje bolesti motoričkih neurona Doddie Weir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku