Sport

Komentari 9

Hrvatsku koloniju u Sežani sad vodi svjetski prvak iz 2006.!

Hrvatsku koloniju u Sežani sad vodi svjetski prvak iz 2006.!

Informacije talijanskih medija bile su istinite, a slovenskog prvoligaša iz Sežane odsad će s trenerske klupe voditi svjetski prvak s Italijom iz 2006. Mauro Camoranesi (43) kojemu je ovo prvi trenerski angažman u Europi

Hrvatsku četvorku u slovenskoj Sežani preuzeo je Mauro Camoranesi (43)!

Braća Babić, Zebić, Horvat i Mihaljević u nadolazećoj polusezoni u Taboru igrat će pod palicom bivšeg talijanskog reprezentativca i legende Juventusa, a Mauro je ugovor s Taborom potpisao do 2021. godine.

Osvajač svjetskog prvenstva 2006. u trenerskoj je karijeri vodio meksički Coras de Tepic, argentinski Tigre te meksički Cafetaleros, a od 2017. je bez angažmana. Sa slovenskim bi prvoligašem trebao potpisati ugovor do 2021., a pomoćnik bi mu je dosadašnji prvi trener Almir Sulejmanović.

Camoranesi je krenuo putem Igora Štimca i Igora Cvitanovića jer je dvije godine bio komentator za DAZN, a sad se odlučio vratiti u trenerske vode te s revitalizacijom karijere započeti u Europi. Tabor je trenutno osmoplasirana momčad slovenskog prvenstva, mjesto iznad onog koje vodi u kvalifikacije za ostanak u elitnom rangu slovenskog nogometa. 

Najčitaniji članci