Obavijesti

Sport

Komentari 64

Hrvoje Milić i Frane Zolja od prve minute protiv Slovana...

Hrvoje Milić i Frane Zolja od prve minute protiv Slovana...
1

Danas u 19 sati Hajduk igra prvu kvalifikacijsku utakmicu za ulazak u Europsku ligu. Momčad je spremna, a napad u Češkoj protiv Slovana predvodi Frane Zolja

VIDEO

Nikakav poraz me ne zadovoljava! Čak ni s postignutim golom. Želimo izvući pozitivan rezultat. Imam dojam da je momčad stasala i da je spremna odigrati taktički ozbiljnu utakmicu, tvrdi Damir Burić.

Dugo u Splitu nije bila ovakva euforija. Kalev je dobio “porciju”, Strømsgodset im nije u 180 minuta zabio gol. Čak ni s igračem više. Sad je na redu Slovan Liberec, momčad koja je prošle godine završila na 12. mjestu u prvenstvu. Strah? Kakav strah, Splićani ga ne poznaju.

- Odradili smo zadnji trening na stadionu, radili smo na nekim stvarima koje bi nas trebale čekati u Češkoj. Spremni smo - tvrdi Burić.

Ono što je najvažnije jest da će napad Hajduka predvoditi Franck Ohandza iliti Frane Zolja, kako ga zovu navijači “bijelih”. I on je u euforiji.

- Spreman sam za cijelu utakmicu. Rezultat? Nadam se pobjedi 1-0 - kaže Ohandza.

Prije točno pet godina Hajduk je pobijedio rumunjsku Unireu 4-1 i izborio Europsku ligu. Iz te momčadi danas niti jedan igrač ne stanuje na Poljudu. Danas su neki novi klinci, Hajdukova djeca koju do Europske lige dijeli 180 minuta. Prvih 90 puno će toga otkriti. 

Ako je vjerovati treneru i igračima, straha nema. Ako je vjerovati navijačima, Hajduk prolazi. Uh, kakva bi to fešta bila! Nitko ne bi pitao za cijenu. Koga briga... Jer, naravno, prolazak nosi oko četiri milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Dabro propustio šokirati modre!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem