Sport

Komentari 2

Humane zvijezde u Popovači za gradnju dječjeg vrtića u Petrinji!

Humane zvijezde u Popovači za gradnju dječjeg vrtića u Petrinji!

Danas će u Popovači zaigrati nekadašnji 'vatreni' poput Nike Kranjčara, Gorana Vlaovića, Stjepana Tomasa, Marka Babića, Borisa Živkovića, Gorana Jurića, a tu će biti i Marko Viduka...

Humane zvijezde Hrvatske 03 danas nastupaju u Popovači. Na Gradskom stadionu u sklopu Voloderskih večeri zaigrat će humanitarnu utakmicu za dogradnju dječjeg vrtića u Petrinji. Jasno, taj vrtić treba hitnu pomoć, pa su naše humane zvijezde predvođene predsjednikom Udruge Miroslavom Bičanićem još jednom odlučile pokazati veliko srce i uskočiti u pomoć.

- Pozivamo sve da se odazovu ovoj akciji, da stignu na stadion u Popovaču i uživaju u predstavama brojnih poznatih lica. Evo, danas će na terenu zaigrati bivši nogometaši Niko Kranjčar, Stjepan Tomas, Goran Vlaović, Nenad Pralija, Boris Živković, Marko Viduka, Marko Babić, Robert Špehar, Mario Stanić, Goran Jurić, Marko Mlinarić..., ali tu će biti i glumac Slaven Knezović Grof, pjevač Amir Kazić Leo, mađioničar Luka Vidović - poručio je Miroslav Bičanić.

Zanimljivo, ovo će Humanim zvijezdama Hrvatske biti 132. nastup, izbornik će biti Ivica Grnja, a u Popovaču će doći i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša. Svi koji danas ne mogu u Popovaču ovoj humanitarnoj akciji mogu pomoći uplatom na sljedeći račun HR2823900011500198069 (s naznakom za dogradnju Dječjeg vrtića u Petrinjčica), Model HR68, poziv na broj 7765 - OIB SWIFT: HPBZHR2X.