Obavijesti

Sport

Komentari 15

I dalje padaju komplimenti za Luku: On je važniji od Ronalda!

I dalje padaju komplimenti za Luku: On je važniji od Ronalda!
1

Modrić uspijeva spojiti obrambeni rad s napadačkim. Puno više od potencijala kojeg ti za rješavanje situacija mogu dati Griezmann ili Cristiano daju ti igrači poput Inieste, Kokea i Modrića, rekao je Cholo

VIDEO

Trener madridskog Atletica, Diego Simeone, kojeg u subotu čeka gradski derbi protiv Real Madrida rekao je da su za pobjedu ključni vezni igrači Luka Modrić i Koke a ne napadači Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann. 

- Modrić uspijeva spojiti obrambeni rad s napadačkim. Puno više od potencijala kojeg ti za rješavanje situacija mogu dati Griezmann ili Cristiano daju ti igrači poput Inieste, Kokea i Modrića. Oni te približavaju situaciji da pobijediš u utakmici - izjavio je Simeone na novinskoj konferenciji u Madridu.

On je bio upitan da komentira izjavu kapetana Atletico Madrida, Gabija Fernandeza, koji je ovaj tjedan rekao da se nakon ozljede Real Madridu vratio njegov najvažniji igrač, hrvatski reprezentativac Luka Modrić.Modrić i Mateo Kovačić će na sredini terena igrati protiv Kokea i Gabija.

- Suprotstavit ćemo se ekipi koja već 28 utakmica nije izgubila i to dobro govori o njima. Izostanak Casemira jako dobro nadoknaduju jer i dalje pobjeđuju - rekao je Simeone.

Zidane je ranije tijekom dana odbio reći tko će zamijeniti ozlijeđene Casemira i Tonija Kroosa, odnosno igrati uz Modrića u formaciji 4-3-3 no sasvim je izgledno da će ondje biti Kovačić. Hrvatski 22-godisnji reprezentativac je posljednja tri dana normalno trenirao nakon što je zbog problema sa zglobom propustio treninge u ponedjeljak i utorak.

Ovo je prvi susret Atletica i Real Madrida nakon finala Lige prvaka u svibnju kada je na jedanaesterce pobijedio Real Madrid.

- Uvijek sam gledao Nijemce, njihovu filozofiju rada, inzistiranja. To je ispravan put a ne sjećanje na utakmicu iz Milana. To nam neće pomoći da igramo bolje - rekao je Simeone.

- Sutra ćemo igrati s intenzitetom kakav je potreban za ovakvu utakmicu, vodit ćemo ju prema ondje gdje nam to najbolje odgovara". Atletico zaostaje u prvenstvu šest bodova za vodećim Real Madridom.

- Više od toga nas zanima kako otvoriti utakmicu, iskazati emocije što protiv vječnog rivala igramo posljednju prvenstvenu utakmicu u svojoj kući - rekao je Argentinac. Iduće godine se Atletico seli na novi stadion.

- U ovom trenutku razlika od tri, šest ili devet bodova nije bitna - poručio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana