Obavijesti

Sport

Komentari 18

I Del Piero se okomio na CR-a: Tim potezom je izdao Juventus

I Del Piero se okomio na CR-a: Tim potezom je izdao Juventus

Ronaldo ima odgovornost kao najbolji igrač i vođa momčadi da bolje reagira u takvim situacijama i da momčad bude bolja, komentirao je Juventusovo ispadanje iz LP legendarni Del Piero...

VIDEO

Juventus je u utorak i drugi put zaredom izletio iz osmine finala Lige prvaka, a ispadanje od Porta izazvalo je teški nered u Torinu. Mnogi su se okomili na trenera Andreu Pirla za koga smatraju da nije dorastao voditi 'staru damu', a za neke je glavni krivac Cristiano Ronaldo koji je bio u potpunosti nevidljiv u utakmicama s Portom. A ni u posljednje vrijeme nije baš na nekoj bajnoj razini.

Pokretanje videa...

Ronaldo 01:18

Osim što je bio nevidljiv i bez ijedne šanse, Portugalac je bio krivac i za gol koji je portugalsku momčad odveo dalje. U 115. minuti produžetka Sergio Oliveira izveo je slobodni udarac s tridesetak metara, Juveov živi zid se raspao, a lopta je prošla točno ispod Ronalda koji je okrenuo leđa. Oliveira je zabio za 2-2, Rabiot je ubrzo nakon toga zabio za 3-2, no Porto je prošao zbog golova u gostima jer je prvi susret završio 2-1 za Portugalce.

Juventus v FC Porto - UEFA Champions League - Round of 16 - 2nd Leg - Allianz Stadium

Andrea Pirlo nije znao objasniti nakon utakmice zašto se to dogodilo, legendarni talijanski trener Fabio Capello sasuo je drvlje i kamenje po Ronaldu, a javio se i legendarni Alessandro Del Piero koji je Juventusu donio naslov Lige prvaka 1996. godine. Igrao je od 1993. do 2012. za Juve, odigrao 705 utakmica i zabio 290 golova. Nije teško zaključiti da njegove riječi itekako imaju na težini.

- Ronaldo je tim potezom izdao Juventus, ali nije bio jedini. No, on ima odgovornost kao najbolji igrač i vođa momčadi da bolje reagira u takvim situacijama i da momčad bude bolja. Juventus je sat vremena imao igrača više i premalo je napravio u napadu. Porto ih je samo čekao i iskoristio je svoje prilike - kazao je legendarni Del Piero.

FILE PHOTO: Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v FC Porto

Ronaldo je u Torino stigao 2018. godine za 100 milijuna eura. Serie A su redovito osvajali od 2012. godine i čelnici su ga doveli samo da im osigura nešto što je osvojio čak pet puta, a to je Liga prvaka. No, doživjeli su debakl. Prije Cristiana su dvaput bili u finalu, a s njim su jednom ispali u četvrtfinalu te dvaput u osmini finala. Debakl za momčad koja vrijedi više od 600 milijuna eura. Samo za usporedbu, Portugalac je u posljednje tri sezone za Juventus zabio 14 golova u Ligi prvaka, a u sezoni 2017/2018 je utrpao čak 15 za Real. Koliko god bilo teško priznati, njegovo vrijeme prolazi.

GER - CL 09/10  Juventus Turin ( ITA ) -	Bayern MŸnchen ( GER)

Ronaldu je 36 godina i naravno da je nemoguće očekivati od njega da radi stvari koje je radio prije deset godina. No nitko nije očekivao ni da će biti potpuno neprimjetan protiv momčadi koja vrijedi 400 milijuna eura manje od Juventusa te da će uz to biti krivac za ispadanje. Ali, svakako, nije zaslužio ovakvo blaćenje te drvlje i kamenje po svome imenu kojeg je izgradio kroz sve ove godine osvajajući brojne trofeje s Manchester Unitedom, Real Madridom te i s Juventusom.

No ništa nije beskonačno, tako ni Ronaldo koji je u svome 'primeu' izgledao kao da nije s ove planete. Ali, nažalost, više je nego očito da njegovo vrijeme polako prolazi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju