Obavijesti

Sport

Komentari 2

I Italija jača od virusa: Serie A ponovno se igra od 20. lipnja!

I Italija jača od virusa: Serie A ponovno se igra od 20. lipnja!
1

Nakon što su povratak najavili Španjolci i Englezi, isto su napravili i Talijani. Iako je Italiju dobro uzdrmala pandemija korona virusa, polako se stanje normalizira pa će se vratiti i Serie A

VIDEO

Talijansko nogometno prvenstvo bit će nastavljeno 20. lipnja, nakon tromjesečne stanke zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, objavio je u četvrtak talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora. Natjecanje u Serie A je prekinuto 9. ožujka, kad je u Italiji proglašena opća karantena kako bi bilo zaustavljeno širenje koronavirusa.

Kontra koroni: Arsenal na Man. City u povratku Premiershipa
Kontra koroni: Arsenal na Man. City u povratku Premiershipa

Do kraja natjecanja ostalo je 12 kola, a trenutačno su u borbi za naslov Juventus i Lazio. Aktualni prvak ima 63 boda, samo jedan više od rimske momčadi, dok trećeplasirani Inter ima 54 boda.

Coppa Italia Semi Final First Leg - AC Milan v Juventus

Ministar Spadafora je prilikom objave vijesti o nastavku Serie A rekao da "u ovom trenutku još uvijek nisu stvoreni preduvjeti za ublažavanje mjera". Na sastancima ministra s predstavnicima Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) spomenuti su i mogući pozitivni rezultati na testiranjima te što bi oni značili za nastavak prvenstva.

- Iz FIGC-a su me uvjerili da imaju plan B, ali i plan C za takve slučajeve - rekao je Spadafora te dodao da će u slučaju pozitivnih slučajeva cijele momčadi morati u karantenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića